Rival 3 scroll problemim var

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Scrollu 15 defa kaydırıyorum ancak bir kademe aşağı iniyor mouse u parçalamama az kaldı çözümü felan varmı?

Garantisi devam ediyorsa yetkili servise mail atıp sorununu dile getir. Yardımcı olacaklardır.

4 yıl uzun bir süre. İki saat kadar önce Rival 650 kablosuz mouse'um bozuldu, beşinçi yılımız olacak.
muhtemelen yeni bir tane almak kesin çözüm ancak fiyatlar aldı başını yürüdü.

çözebildin mi aynı sorun bende de var
Rival 3 de kronik sorun muhtemelen o, bende wireless vardı aynı şey oldu başlarda sonra bi anda çalışmamaya başladı 1 yıl önce, servise gönderdiğimde 650 tl istemişti benden anakart yandı diyip, normal kullandığım mouse'ın anakartını nasıl yakabildim bilmiyorum bi an önce kurtulun bence

Rival 3 de kronik sorun muhtemelen o, bende wireless vardı aynı şey oldu başlarda sonra bi anda çalışmamaya başladı 1 yıl önce, servise gönderdiğimde 650 tl istemişti benden anakart yandı diyip, normal kullandığım mouse'ın anakartını nasıl yakabildim bilmiyorum bi an önce kurtulun bence
başka mouse önerin var mı mouse yapısı rival3 gibi olan

bende g102 mouse vardı. internette bayağı bi araştırdım. Yağsız Kontak Sprey aldım. Hiç mouse u tornavida ile açmadan direkt scroll tuşunun olduğu bölüme sağlı sollu sıktım ve akıttım yere doğru. 1 dakika içinde mouse düzeldi. Tozdan, kirden oluyor eğer scroll kırık değilse bu sorun.

başka mouse önerin var mı mouse yapısı rival3 gibi olan
Hocam bendede aynı sorun oldu en son scroll komple yerinden çıktı dün gaming gecesinden glorious model d wireless aldım 1600 TL ye öneririm yine bu fiyatlara düşerse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri