çözebildin mi aynı sorun bende de varScrollu 15 defa kaydırıyorum ancak bir kademe aşağı iniyor mouse u parçalamama az kaldı çözümü felan varmı?
Rival 3 de kronik sorun muhtemelen o, bende wireless vardı aynı şey oldu başlarda sonra bi anda çalışmamaya başladı 1 yıl önce, servise gönderdiğimde 650 tl istemişti benden anakart yandı diyip, normal kullandığım mouse'ın anakartını nasıl yakabildim bilmiyorum bi an önce kurtulun benceçözebildin mi aynı sorun bende de var
başka mouse önerin var mı mouse yapısı rival3 gibi olanRival 3 de kronik sorun muhtemelen o, bende wireless vardı aynı şey oldu başlarda sonra bi anda çalışmamaya başladı 1 yıl önce, servise gönderdiğimde 650 tl istemişti benden anakart yandı diyip, normal kullandığım mouse'ın anakartını nasıl yakabildim bilmiyorum bi an önce kurtulun bence
Valla bende arıyorum bulamadımbaşka mouse önerin var mı mouse yapısı rival3 gibi olan
Hocam bendede aynı sorun oldu en son scroll komple yerinden çıktı dün gaming gecesinden glorious model d wireless aldım 1600 TL ye öneririm yine bu fiyatlara düşersebaşka mouse önerin var mı mouse yapısı rival3 gibi olan