Hiç bir fikrim yok bende bim'e geldiğinde aldım 3 gün önce başladı bendede rahatsız ediyor 2-3 kere sert bastıgında bi 1 2dk kesiyor sonra tekrar başlıyor@aeyldrmm kanka bi hafta oldu ya hemen ne kroniği napmalıyız acaba
Sol tıkın oldugu yarıya sert bir şekilde uzunca bastırıp sonra tekrar kullanmayı denesene belki sende düzelebilir bende geçiçi bir çözüm oluyor@aeyldrmm kanka acaba bi müşteri hizmetleri varmı bu garanti servisinin yollarım ben bunu böyle olmaz ya 1 haftada böyle olduysa anası ağlar bunun güya kaliteli mal a101 den aldığım prianha vardı onda bile olmadı böyle
Bunu çözemezsin iade etmen lazım veya o şekliyle kullanacaksınArkadaşlar rival3 var bende bime geldiğinde aldım sol click az önce yay sesi çıkarmaya başladı anlayan var mı?
Steel series'in sitesinde ticket bölümü var az önce gördüm ben ticket attım sende at bakalım bir çözüm sunacaklar mı.@aeyldrmm kanka acaba bi müşteri hizmetleri varmı bu garanti servisinin yollarım ben bunu böyle olmaz ya 1 haftada böyle olduysa anası ağlar bunun güya kaliteli mal a101 den aldığım prianha vardı onda bile olmadı böyle