GalaxySal450
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
İkinci ele açık mısın?Biri iyi diyo biri kötu diyo hangisi duzgun anliyamadim
Prime FPS alınabilir bir fare.
İkinci ele açık mısın?Biri iyi diyo biri kötu diyo hangisi duzgun anliyamadim
SIfiri ne kadar ikinci el onerecegininİkinci ele açık mısın?
Prime FPS alınabilir bir fare.
1000 TL'nin üzerinde.SIfiri ne kadar ikinci el onereceginin
Link atar misin1000 TL'nin üzerinde.
Evet çöp rival 3 de da v2 mini de kullandım . Bu fiyatlara alınacak mouse'lar değil. SS prime ikisinden de 10kat daha iyi. Bir de sensör farkı hissetmezsin cart curt demişler. DA v2 mini LOD sorunu berbat tutuşu büyük eller için rahat değil. Şeklinden dolayı finger tip bile rahatsız. LOD sorunu bazı ürünlerde denk gelen bir sorun da değil hepsinde var. Rival 3 sensörü daha iyi ama şekli ve malzeme kalitesi berbat. SS prime bunlardan kat kat üstün 650 liraya da alınabilecek en iyi mouse bu piyasada. Kaldı ki konu sahibinin eli 20cm. Dİğerleri rahat olmaz.Çöp mü? Bak bakayım Prime'ın switch sorunlarına hangisi çöp anlarsın
Başka yerlerde 900 tl ürün orijinalmidirOnların ikisi de çöp bu fiyatta. Prime al 650 TL. Eline de daha iyi olur büyük olduğu için.
![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Tamamdır v2 miniye çöp diyorsan tartışmaya gerek yok birde 10 kat iyi yazmış rival 3 konusunda haklısın fakat eğer ki eli küçük olsaydı dv2 mini alması kesinlikle daha mantıklı ayrıca lod sorunu demişsiniz lod sorununu bant ile çözebiliyorsunuz ve bu çoğu mouse modelinde olan bir şey zaten.Evet çöp rival 3 de da v2 mini de kullandım . Bu fiyatlara alınacak mouse'lar değil. SS prime ikisinden de 10kat daha iyi. Bir de sensör farkı hissetmezsin cart curt demişler. DA v2 mini LOD sorunu berbat tutuşu büyük eller için rahat değil. Şeklinden dolayı finger tip bile rahatsız. LOD sorunu bazı ürünlerde denk gelen bir sorun da değil hepsinde var. Rival 3 sensörü daha iyi ama şekli ve malzeme kalitesi berbat. SS prime bunlardan kat kat üstün 650 liraya da alınabilecek en iyi mouse bu piyasada. Kaldı ki konu sahibinin eli 20cm. Dİğerleri rahat olmaz.
@Exdcedy Bu bütçelerde alabileceğin daha iyi fare yok eline uygun. Bunun da indirimi bir kaç güne biter haberin olsun.
İkinci el düşünürsen Pulsefire haste/ mini olmayan DA v2/ Glorius model D/O bakabilirsin ama bence SS prime sıfır al geç.
Satıcı Trendyol sorun olmaz.Başka yerlerde 900 TL ürün orijinalmidir
Pulsefire fps pro alinırmiTamamdır v2 miniye çöp diyorsan tartışmaya gerek yok birde 10 kat iyi yazmış rival 3 konusunda haklısın fakat eğer ki eli küçük olsaydı dv2 mini alması kesinlikle daha mantıklı ayrıca lod sorunu demişsiniz lod sorununu bant ile çözebiliyorsunuz ve bu çoğu mouse modelinde olan bir şey zaten.
Post automatically merged:
Satıcı Trendyol sorun olmaz.
Fikrim yok.Pulsefire fps pro alinırmi
Aynen tartışmaya gerek yok DA v2 miniyle SS prime'ı karşılaştırabiliyorsan. Aynı eli küçük olsaydı. Aynen bantla çözer sorunu. Aynen çoğu mouse modelinde olan bir şey.Tamamdır v2 miniye çöp diyorsan tartışmaya gerek yok birde 10 kat iyi yazmış rival 3 konusunda haklısın fakat eğer ki eli küçük olsaydı dv2 mini alması kesinlikle daha mantıklı ayrıca lod sorunu demişsiniz lod sorununu bant ile çözebiliyorsunuz ve bu çoğu mouse modelinde olan bir şey zaten.
Satıcı Trendyol sorun olmaz.
Nasıl yok senin bilmediğin şey mi olur bastır.Fikrim yok.
Kardeş şakamısın sen neden polemiğe girmeye çalışıyorsun anlamadım? Ne bu eziklik bi sorunumuz mu oldu anlayamadım neden ölümüne savunuyorsun birşeyi anlamadım halen daha bana laf atmaya çalışıyorsun birde derdin ne senin?Aynen tartışmaya gerek yok DA v2 miniyle SS prime'ı karşılaştırabiliyorsan. Aynı eli küçük olsaydı. Aynen bantla çözer sorunu. Aynen çoğu mouse modelinde olan bir şey.
Nasıl yok senin bilmediğin şey mi olur bastır.
Yok orijinal değildir ondan ucuz zaten.Başka yerlerde 900 TL ürün orijinalmidir
Tamam en çok sen biliyorsun kardeşim bilmediğim şeye bilmiyorum diyorum zaten okursan anlarsın hem laf atan sensin hem de haklıymış gibi olaydan sıyrılmaya çalışıyorsun her sayfada en az bir kişiyle tartışmaya girmişsin ne sanıyorsun kendini anlamadım.Engelle engelle bitmiyor bu cahiller yaw. Bilmedikleri konularda biliyormuş gibi yapmaya bayılıyorlar.
Kanka şaka mısın sen şimdi neden adama laf atıyorsun anlamadım adam düzgünce soru sormuş derdin nedir senin?Engelle engelle bitmiyor bu cahiller yaw. Bilmedikleri konularda biliyormuş gibi yapmaya bayılıyorlar.
Yok orijinal değildir ondan ucuz zaten.