Rival 3 vs deathadder V2 mini

Tamam en çok sen biliyorsun kardeşim bilmediğim şeye bilmiyorum diyorum zaten okursan anlarsın hem laf atan sensin hem de haklıymış gibi olaydan sıyrılmaya çalışıyorsun her sayfada en az bir kişiyle tartışmaya girmişsin ne sanıyorsun kendini anlamadım.
Post automatically merged:

Kanka şaka mısın sen şimdi neden adama laf atıyorsun anlamadım adam düzgünce soru sormuş derdin nedir senin?
Raporla geç dostum bu arada siparis verdin umarim güzledir youtubdan baktim guzel diyolardi

Raporla geç dostum bu arada siparis verdin umarim güzledir youtubdan baktim guzel diyolardi
Hayırlı olsun hocam benim amacım mouseu gömmek değildi zaten GalaxySal hocamda alınır dedi pişman etmez bence de dediği gibi bu bütçede çok bir mouse yok zaten ama bana kalsa ben dv2 mini tercih ederdim ama sizin de eliniz büyük ondan dolayı mantıklı yaptığınız.

Hayırlı olsun hocam benim amacım mouseu gömmek değildi zaten GalaxySal hocamda alınır dedi pişman etmez bence de dediği gibi bu bütçede çok bir mouse yok zaten ama bana kalsa ben dv2 mini tercih ederdim ama sizin de eliniz büyük ondan dolayı mantıklı yaptığınız.
Ceza yedi

Uygunsuz davranış
Evet çöp rival 3 de da v2 mini de kullandım . Bu fiyatlara alınacak mouse'lar değil. SS prime ikisinden de 10kat daha iyi. Bir de sensör farkı hissetmezsin cart curt demişler. DA v2 mini LOD sorunu berbat tutuşu büyük eller için rahat değil. Şeklinden dolayı finger tip bile rahatsız. LOD sorunu bazı ürünlerde denk gelen bir sorun da değil hepsinde var. Rival 3 sensörü daha iyi ama şekli ve malzeme kalitesi berbat. SS prime bunlardan kat kat üstün 650 liraya da alınabilecek en iyi mouse bu piyasada. Kaldı ki konu sahibinin eli 20cm. Dİğerleri rahat olmaz.

@Exdcedy Bu bütçelerde alabileceğin daha iyi fare yok eline uygun. Bunun da indirimi bir kaç güne biter haberin olsun.

İkinci el düşünürsen Pulsefire haste/ mini olmayan DA v2/ Glorius model D/O bakabilirsin ama bence SS prime sıfır al geç.
ne diyon la sen avel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,263
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri