Rival 3 wireless alınır mı ?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
Selamlar şuanda rival 110 kullanıyorum sizce rival 3 wireless a geçmem mantıklı olur mu genel olarak fps oyunları oynuyorum
ayrıca boyutları ve tasarımları farklı mı ikisinin farklıysa ne kadar boyut farkı var? bilgilendirirseniz sevinirim.

Selamlar şuanda rival 110 kullanıyorum sizce rival 3 wireless a geçmem mantıklı olur mu genel olarak fps oyunları oynuyorum
ayrıca boyutları ve tasarımları farklı mı ikisinin farklıysa ne kadar boyut farkı var? bilgilendirirseniz sevinirim.
o kullandığın mouse den ona geçilmez bence
wireless olsun illa dersen alınabilir boyut farkı yok gibi rival 3 le aynı neredeyse elimde test ettim yabancı gelmez sana

glorious model o wireless
asus rog
not: model o zamlanmış neyse rival 3 wireless alınabilir. alternatif olarak g305, basilisk x falan

wireless olsun illa dersen alınabilir boyut farkı yok gibi rival 3 le aynı neredeyse elimde test ettim yabancı gelmez sana
hafiften wirelessa geçirmek istiyorum ekipmanları o yüzden yoksa rival 110dan da memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

glorious model o wireless
asus rog
not: model o zamlanmış neyse rival 3 wireless alınabilir. alternatif olarak g305, basilisk x falan
g305 çok küçük gözüküyor basilisk xte hem çok büyük hemde ergonomisi o tarz mouseları pek sevmiyorum ben yine de teşekkürler.

Boyut farkı var bu arada hem rival 110 hem rival 3 var elimde rival 3 bariz daha büyük

ALINMAZ!!! Aşırı fazla takılıyor. Değmez.
Ben de kullanıyorum bende takılmiyor hocam. Böyle şeyler için genel yorumlamak doğru değil

Boyut farkı var bu arada hem rival 110 hem rival 3 var elimde rival 3 bariz daha büyük

Ben de kullanıyorum bende takılmiyor hocam. Böyle şeyler için genel yorumlamak doğru değil
kararsız kaldım valla 2.elde ucuza bulunuyor 300e falan şarj konusu sıkıntılı biraz alırsam 1-2 tane yedek pil pil şarj aletiyle falan kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri