Rival 3 wireless neden sevilmiyor ?

CorteX881

80+
Reaksiyon skoru
28
ben kullanıyorum çevremdekilerde kullanıyor forumlardada kötülenmemiş ama nedense sevilmiyor içindeki TrueMove Core optiktenmi yoksa ağırlığından dolayımı bilemiyorum

ben kullanıyorum çevremdekilerde kullanıyor forumlardada kötülenmemiş ama nedense sevilmiyor içindeki TrueMove Core optiktenmi yoksa ağırlığından dolayımı bilemiyorum
Ağır
Stok skatezleri kötü
LOD Sorunları mevcut(Lift-off Distance sorunu yani.)
Eski fakat idare eder bir sensör(fiyatını hak etmiyor)
Batarya yerine pilli olması + ağırlık
Post automatically merged:

Ayrıca kronik scroll bozulma sorunu da var.

Ağır
Stok skatezleri kötü
LOD Sorunları mevcut(Lift-off Distance sorunu yani.)
Eski fakat idare eder bir sensör(fiyatını hak etmiyor)
Batarya yerine pilli olması + ağırlık

Ayrıca kronik scroll bozulma sorunu da var.
rival 3 w espor için üretilmiş bir mouse olsaydı hafif olurdu ss espor için aerox serisini çıkarttı zaten hafif olmasını beklememen lazım r3 w den

rival 3 w espor için üretilmiş bir mouse olsaydı hafif olurdu ss espor için aerox serisini çıkarttı zaten hafif olmasını beklememen lazım r3 w den
Alakası yok dostum. Ağırlığını ayarlayamadıkları için böyle. E-Sporcuların hepsi hafif mouselar kullanıyor. Ağır mouselar özellikle fps oyunlarında tercih edilmez.

70 80 gramlar bile günümüzde çok ağır iken 106 gram + pil ağırlığı aşırı fazla.

Alakası yok dostum. Ağırlığını ayarlayamadıkları için böyle. E-Sporcuların hepsi hafif mouselar kullanıyor. Ağır mouselar özellikle fps oyunlarında tercih edilmez.

örnek aerox 3 wireless sadece 63 gram hafif değilmi ?

bilindik markaların 1k bandında wireless mousesi yok razer da basilisk hyperspeed wireless var oda çok ağır

hocam lod sorunu ne demek bilmediğimden soruyorum da.

bilindik markaların 1k bandında wireless mousesi yok razer da basilisk hyperspeed wireless var oda çok ağır
Bilindik markalar saçma sapan mouselar yapıyorsa burda suç onların. Darmoshark N3 veya Ajazz AJ199 en iyi tercihler bu fiyat bandı için.

TrueMove Air sensör kötümü ?

mouse masadan kalktığında çalışmaya devam ediyor genelde 1cm oluyor bu yükseklik de fps oyunu oynamıyorsan çokta göze batan bir şey değil
400 IPS 40g kötü değil idare eder.

hocam lod sorunu ne demek bilmediğimden soruyorum da.
Lift of distance: Mouse'u kaldırdıktan sonra mouse'un hala yerdeymiş gibi algılamaya devam etmesine deniyor. Mesela sen mouse'u en sağa kaydırdın daha fazla sağa kaydırmak için önce mouseu kaldırıp sola koyar daha sonra sağa kaydırırsın dimi? O sola koymak için mouseu kaldırıp sola doğru götürdüğünde algılamaması gerekirken algılaması ve ekranın da sola dönmesi lift of distance sorunu oluyor.

TrueMove Air sensör kötümü ?

mouse masadan kalktığında çalışmaya devam ediyor genelde 1cm oluyor bu yükseklik de fps oyunu oynamıyorsan çokta göze batan bir şey değil
1 cm değil işte. Rival 3lerde bu sorun çokça var ve distance'ı çok fazla.

Bilindik markalar saçma sapan mouselar yapıyorsa burda suç onların. Darmoshark N3 veya Ajazz AJ199 en iyi tercihler bu fiyat bandı için.

400 IPS 40g kötü değil idare eder.
1ms 1000hz atım hızı yeterli bence fps içinde ben valorant da yüksek elolara çıktım bu mouse ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,867
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri