Neler Yeni

Rival 5 vs Aerox 5 (kablolu)

anilozdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Öncelikle merhaba herkese,
Arkadaşlar bir süredir mouse araştırması yapıyorum iki mouse arasında kaldım birde olduğum durumda hangisini tercih edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Satın alma konusunda Rival 5 Amazon Germany’den geliyor, 85 tl gibi bi farkla 1100₺ geliyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu şekilde önyargım var açıkçası. Aerox 5 ise 1200₺ Amazon’da yine ama bu prime ile geliyor. Bu durumlarıda dikkate aldığınızda tercihiniz ne olurdu?
Birde daha önce Amazon Germany’den alışveriş yapan var mı garanti, iade vs süreç kolay mı ve ne kadar sürede elimizde oluyor ?
NOT: Lütfen başka mouse önerisinde bulunmayın bu ikisinden birini alacam.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar bir süredir mouse araştırması yapıyorum iki mouse arasında kaldım birde olduğum durumda hangisini tercih edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Satın alma konusunda Rival 5 Amazon Germany’den geliyor, 85 TL gibi bi farkla 1100₺ geliyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu şekilde önyargım var açıkçası. Aerox 5 ise 1200₺ Amazon’da yine ama bu prime ile geliyor. Bu durumlarıda dikkate aldığınızda tercihiniz ne olurdu?
Birde daha önce Amazon Germany’den alışveriş yapan var mı garanti, iade vs süreç kolay mı ve ne kadar sürede elimizde oluyor ?
Hocsm özür dilerim işinize karışmak givi olacak başka mouse önermeyin demissiniz ama 400 ipa 40g bu mouselar. Indirimli fiyatına göre bile daha iyi sensorluler mevcut. Emin mısınız?

anilozdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocsm özür dilerim işinize karışmak givi olacak başka mouse önermeyin demissiniz ama 400 ipa 40g bu mouselar. Indirimli fiyatına göre bile daha iyi sensorluler mevcut. Emin mısınız?
Tutuş ve kalite olarak baktığım için dedim. Biraz markacıyım herhalde diğer mouselara yönelmedim pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Tutuş ve kalite olarak baktığım için dedim. Biraz markacıyım herhalde diğer mouselara yönelmedim pek
Daha uygun fiyatlara kailh switchli daha iyi mouseler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

650 ips 50g Kailh switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu istiyorsan endgame gear xm1r var

anilozdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlgine teşekkür ederim ama ben yine bu ikisi arasında bir seçim yapmayı düşünüyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,767
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Satın alma konusunda Rival 5 Amazon Germany’den geliyor, 85 TL gibi bi farkla 1100₺ geliyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu şekilde önyargım var açıkçası. Aerox 5 ise 1200₺ Amazon’da yine ama bu prime ile geliyor. Bu durumlarıda dikkate aldığınızda tercihiniz ne olurdu?
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-optik-oyuncu-mouse-fiyati,684088182.html önerebileceğim palm tutuş kullanıyorsanız

Top Bottom