Neler Yeni

Rival 600 Mouse Garanti Rezilliği!

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
Mayıs ayında 449TL'ye SteelSeries Rival 600 mouse almıştım. Şu an mouseun fiyatı 749TL. Ürün arızalandı. Teklos garantiye yolladım. 1 hafta sonra bugün geri gönderdiler. Üründe arıza tespit edilmiştir. Ürünün elimizde birebir aynısı ve muadili olmadığından değişimi yapılmamıştır. Bu mektubu satıcı firmaya gönderiniz demekte. Ürünüm hem düzeltilmemiş hem değişimi yapılmamış. Ürünümün iadesi olacak yani. Ürünün iadesinde de 449TL iade edileceği söylendi Hepsiburada'dan. Ben bu durumu asla kabul etmiyorum. Thh'ye, cimere şikayette bulunacağım. Bu yapılan çok büyük bir ayıptır. Ben ürünümün asla iadesini istemiyorum. 7 ay kullandığım mouseta saçma sapan kendi sorunu yüzünden 300TL zarara uğramak istemiyorum. Bu mouse en çok satılan modellerden birisi. Aynısı olmamasına imkan yok. Tüketici garanti hakları gereği değiştirmekle yükümlüler. Ben ürünümün kesinlikle değiştirilmesini veya onarılmasını istiyorum. Bu zor zamanlarda para kazanılması kolay değil.
Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Anlamayan arkadaşlar için: Ben mousemun para iadesini istemiyorum. Ürünün değişimini veya muadilinin gönderilmesini istiyorum. Firma ellerinde bulunamadığı için gönderemedik diyor. Böyle bir hakları yok. Ben mağdur oluyorum. Ben yine aynı mousetan alacağım ve 300TL ayrıyeten para ödemiş olacağım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 ay bedavaya mouse kullanmış oldun. İyi yanından bak. THH buna hiçbir şey yapmaz. Boş yere meşgul etmeyin şu heyeti.
Kardeşim kafan mı güzel? kim 7 ay bedavaya kullanmış? Versinler mousemun yine aynısını, 7 ay garantiden kıssınlar. Bu durumlar böyle olur zaten. Bilmiyorsan boş yorum yapma. Meşgul etmeyin demiş birde. Canım sıkkın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ürünü 449 TL ye almıssın adamlar neden sana 300 TL daha fazla ödesin?
Tekrar okursan sevinirim. Ben ürünün iade edilmesini değil. Aynı moseumu çalışır vaziyette istiyorum. Veya birebir aynısnı versinler. Tüketici Garanti haklarında yazıyor. Yukarıdaki de demiş ki, boş yere meşgul etmeyin demiş. Te allahım :D.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Mayıs ayında 449TL'ye SteelSeries Rival 600 mouse almıştım. Şu an mouseun fiyatı 749TL. Ürün arızalandı. Teklos garantiye yolladım. 1 hafta sonra bugün geri gönderdiler. Üründe arıza tespit edilmiştir. Ürünün elimizde birebir aynısı ve muadili olmadığından değişimi yapılmamıştır. Bu mektubu satıcı firmaya gönderiniz demekte. Ürünüm hem düzeltilmemiş hem değişimi yapılmamış. Ürünümün iadesi olacak yani. Ürünün iadesinde de 449TL iade edileceği söylendi Hepsiburada'dan. Ben bu durumu asla kabul etmiyorum. Thh'ye, cimere şikayette bulunacağım. Bu yapılan çok büyük bir ayıptır. Ben ürünümün asla iadesini istemiyorum. 7 ay kullandığım mouseta saçma sapan kendi sorunu yüzünden 300TL zarara uğramak istemiyorum. Bu mouse en çok satılan modellerden birisi. Aynısı olmamasına imkan yok. Tüketici garanti hakları gereği değiştirmekle yükümlüler. Ben ürünümün kesinlikle değiştirilmesini veya onarılmasını istiyorum. Bu zor zamanlarda para kazanılması kolay değil.
Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum 499 TL'ye almışsın :D
Neden sana 749 TL versinler?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
449 TL'ye almışsın demekki iade olarak 449 TL verilmesi normal bir şey bunda bir sıkıntı yok.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kardeşim kafan mı güzel? kim 7 ay bedavaya kullanmış? Versinler mousemun yine aynısını, 7 ay garantiden kıssınlar. Bu durumlar böyle olur zaten. Bilmiyorsan boş yorum yapma. Meşgul etmeyin demiş birde. Canım sıkkın zaten
Terslemene gerek yok. Keşke verseler mouseunun aynısından ama THH ile bu konuda çözüm alamazsın. Biliyorum ve boş yorum yapmıyorum. Boşa yorulmuş olursun sadece.

Top Bottom