Rival 600 vs glorious model o

ZyRex

80+
Reaksiyon skoru
63
Selamlar, rival 600 ve glorious model o mouse ları arasında kaldım. ikisi de çok hoş ve performanslı diye okudum hangisini önerirsiniz ve nedeniyle beraber belirtirseniz sevinirim. Bu fiyat bandında önereceğiniz başka mouse varsa onu da yazarsanız sevinirim teşekkürler.

model o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hafif

model o

hafif
Hafif olması dışında teknik özellik açısından veya başka bir şey için söyleyebileceğiniz bir şey var mı fps oyunları oynamaktayım (rust,csgo)

Ağlamıyorum gözüme bedwars kaçtı :d İkisi de alınabilir bence. Bu da alınabilir:

Reis fps oyunları oynuyorum ve g502 için çoğu kişi fazla ağır vs dediler onu lolcüler alıyormuş galiba ben csgo ve rust oynuyorum çoğunluk

Hafif olması dışında teknik özellik açısından veya başka bir şey için söyleyebileceğiniz bir şey var mı fps oyunları oynamaktayım (rust,csgo)

Reis fps oyunları oynuyorum ve g502 için çoğu kişi fazla ağır vs dediler onu lolcüler alıyormuş galiba ben csgo ve rust oynuyorum çoğunluk
600 ün kavuçukları soyuluyor diyorlar logitech g502 hero kullanıyorum öneririm

asla pişman olmazsın harika bi mouse benim diğer pc de ki razer dan falan çok daha memnunum
88aa5cde-2ae9-442a-9fb4-67fa7d0b4e4b.jpg

asla pişman olmazsın harika bi mouse benim diğer PC de ki razer dan falan çok daha memnunum
Alıntıyı görüntüle
Ya açıkçası çok içimde kaldı rival 600 ama bunu da alasım çok var ikisi de çok güzel mouse lar ikilemde kaldım ama rival 600 ün kauçuk muhabbeti çok gözüme battı galiba bunu alıcam

Ya açıkçası çok içimde kaldı rival 600 ama bunu da alasım çok var ikisi de çok güzel mouse lar ikilemde kaldım ama rival 600 ün kauçuk muhabbeti çok gözüme battı galiba bunu alıcam
Öneririm dostum bende ki mouse model o- elleri küçük olanlar i.in tasarlanmış olan ve çok memnunum 57 gr falan harika bişey

Glorious Model O çok hafif bir mouse, Rival 600'ün kenarları bir müddet sonra eriyebiliyor. Glorious Model O daha iyi olur.

Selamlar, rival 600 ve glorious model o mouse ları arasında kaldım. ikisi de çok hoş ve performanslı diye okudum hangisini önerirsiniz ve nedeniyle beraber belirtirseniz sevinirim. Bu fiyat bandında önereceğiniz başka mouse varsa onu da yazarsanız sevinirim teşekkürler.
Şuan Corsair harpoon rgb pro kullanıyorum 180 almıştım 2.5 ay önce itopyadan şuan 320 lira bandında olması lazım ve tam bir f/p ürünü diyebilirim amiral gemileri ile kapışır

Geri