tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
msi afterburner yüklüyordum yanında RivaTurner diye bir şey de yükledi. Virüs değil dimi bu arkadaşlar?
Ne bileyimHe virüs. Aslında RivaTuner sıcaklıkları, değerleri kontrol etmeni sağlıyor.
Güvenilir tabii ki dostum.Ne bileyimgüvenilir dimi yani?
Afterburner aslında bir overclock programı riva tuner da yanında değerleri gözlemek için kuruluyor. Yani senin benim gibi insanların sıcaklık değerlerini göreyim diye sol üste baktığında gördüğü şey Rivatuner dır.msi afterburner yüklüyordum yanında RivaTurner diye bir şey de yükledi. Virüs değil dimi bu arkadaşlar?
he tamam o zaman saolun.Afterburner aslında bir overclock programı riva tuner da yanında değerleri gözlemek için kuruluyor. Yani senin benim gibi insanların sıcaklık değerlerini göreyim diye sol üste baktığında gördüğü şey Rivatuner dır.
teşekkürlerGüvenilir tabii ki dostum.
Güvenilir tabii ki dostum.
peki o sol yukarıda ki değerleri nasıl açıcam?Afterburner aslında bir overclock programı riva tuner da yanında değerleri gözlemek için kuruluyor. Yani senin benim gibi insanların sıcaklık değerlerini göreyim diye sol üste baktığında gördüğü şey Rivatuner dır.
MSI Afterburner ayarlarında İzleme kısmına girip görmek istediğin şeyleri OSD'de göster diyeceksin.peki o sol yukarıda ki değerleri nasıl açıcam?
cpu 1 ,cpu 2 vb. yazıyor 1'imi seçeyim?MSI Afterburner ayarlarında İzleme kısmına girip görmek istediğin şeyleri OSD'de göster diyeceksin.
Onlar çekirdekler oluyor hepsini seçseniz bir şey kaybetmezsiniz tek tek bütün çekirdekleri gözlemlersiniz.cpu 1 ,cpu 2 vb. yazıyor 1'imi seçeyim?
hepsini bir arada göremiyor muyum? yani direk işlemci sıcaklığı gibi.Onlar çekirdekler oluyor hepsini seçseniz bir şey kaybetmezsiniz tek tek bütün çekirdekleri gözlemlersiniz.
Eğer CPU yerine CPU1 seçersen birinci çekirdeğin değerlerini görürsün. Genel CPU sıcaklığı ve kullanımı var zaten orada, onları seç, tabii ki yine sana kalmış.cpu 1 ,cpu 2 vb. yazıyor 1'imi seçeyim?
Aşağısında yukarısında CPU yazan tek bir değer vardır öyle görebilirsiniz. Cpu temperature , cpu usage gibi.hepsini bir arada göremiyor muyum? yani direk işlemci sıcaklığı gibi.