RivaTuner nedir??

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
msi afterburner yüklüyordum yanında RivaTurner diye bir şey de yükledi. Virüs değil dimi bu arkadaşlar?

msi afterburner yüklüyordum yanında RivaTurner diye bir şey de yükledi. Virüs değil dimi bu arkadaşlar?
Afterburner aslında bir overclock programı riva tuner da yanında değerleri gözlemek için kuruluyor. Yani senin benim gibi insanların sıcaklık değerlerini göreyim diye sol üste baktığında gördüğü şey Rivatuner dır.

Afterburner aslında bir overclock programı riva tuner da yanında değerleri gözlemek için kuruluyor. Yani senin benim gibi insanların sıcaklık değerlerini göreyim diye sol üste baktığında gördüğü şey Rivatuner dır.
he tamam o zaman saolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir tabii ki dostum.
teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir tabii ki dostum.
peki o sol yukarıda ki değerleri nasıl açıcam?

cpu 1 ,cpu 2 vb. yazıyor 1'imi seçeyim?
Eğer CPU yerine CPU1 seçersen birinci çekirdeğin değerlerini görürsün. Genel CPU sıcaklığı ve kullanımı var zaten orada, onları seç, tabii ki yine sana kalmış.

hepsini bir arada göremiyor muyum? yani direk işlemci sıcaklığı gibi.
Aşağısında yukarısında CPU yazan tek bir değer vardır öyle görebilirsiniz. Cpu temperature , cpu usage gibi.

Geri