- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam redditte bir seyler yazmislar. Baglanti ile de farklari var sanirim.rgb olması + driverinin bulunmasından başka farkları yok hocam ikiside hot swap ben olsam kendi maddi durumumda aradaki farkı veremem şaysen
Hocam redditte bir seyler yazmislar. Baglanti ile de farklari var sanirim.rgb olması + driverinin bulunmasından başka farkları yok hocam ikiside hot swap ben olsam kendi maddi durumumda aradaki farkı veremem şaysen
ne farkları var hocam?Hocam sizin ki https://www.amazon.com.tr/RK61-Klavyesi-Bluetooth-özellikli-Aydınlatmalı/dp/B08DJ1FFVW/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1QCP1L2CJR2MN&keywords=rk+61&qid=1694946713&sprefix=rk+,aps,452&sr=8-1&th=1 bu muhtemelen. Tek farklari aydinlatma mi bilmiyorum. Sizi de yanlis yonlendirmek istemem. Sizin aldiginiz triple mode olarak geciyor. Benim paylastigim dual mode.
Aydinlatma farklari var sanirim hocam benimde tam bir bilgim yok.ne farkları var hocam?
sanırım birde rgb modelde dongle geliyor 2.4ghz bağlantısıda yazıyor onda"Hocam redditte bir seyler yazmislar. Baglanti ile de farklari var sanirim.
ışıklandırma farkı var ve single mod olan ucuz versiyonda sadece bt/kablolu bağlantı var rgb modelde bt/usb donge/kablolu bağlantı var birde dongle geliyor yanındane farkları var hocam?
RK.Switch markasi nedir?
Yok hocam sadece attigim linkteki klavye icin gecerli.hocam bu kod"BG4d14a1" her üründe geçerli mi tam anlamadım?
ah şu kod mouse+kulaklık gibi lazım bi ürüne denk gelse tadından yenmezdiYok hocam sadece attigim linkteki klavye icin gecerli.
hocam bir tanesinde ekstra olarak type c üzerinden kablo ile pc ye bağlayabiliyorsunuz diğerinde sadece bluetooth veya 2.4ghz dongle ile yani birisi bataryalı birisi pilli muhtemeln bu yüzden pilli olan daha ucuzdur yurt dışından pil getirrilmesi çok zor çünküne farkları var hocam?
Hocam bende kullanmadim ama gorevler dahil yaziyor. Yani vergi dahil anlamina geliyormus. Ek olarak bir ucret odemiyoruz fiye biliyorum. Daha once alisveris yapan arkadaslara sormak daha iyi olur.ah şu kod mouse+kulaklık gibi lazım bi ürüne denk gelse tadından yenmezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de hocam konudan bağımsız sana bir sorum var; daha önce hiç banggood kullanmadım, bu da amazon gibi değil mi? bir şey alınca extra gümrük, o, bu, şu vergisi falan çıkartmazlar yani?
valla daha önce bi kaç kez aliexpress kullanmak zorunda kaldım sonra bir daha kullanmamaya yemin ettim, umarım bu da öyle değildir bilen 1 2 arkadaş yazarsa iyi olurHocam bende kullanmadim ama gorevler dahil yaziyor. Yani vergi dahil anlamina geliyormus. Ek olarak bir ucret odemiyoruz fiye biliyorum. Daha once alisveris yapan arkadaslara sormak daha iyi olur.
Yuzlerce kez alisveris yaptim sorun yasamadim, problem nedirvalla daha önce bi kaç kez aliexpress kullanmak zorunda kaldım sonra bir daha kullanmamaya yemin ettim, umarım bu da öyle değildir bilen 1 2 arkadaş yazarsa iyi olur