Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,554
Rks daha iyi değil, drift daha kolay satılır upgrade için önü daha açık.Drift l tasarım olarak sevmiyorum bir de rks daha iyi diyorlar
Rks daha iyi değil, drift daha kolay satılır upgrade için önü daha açık.Drift l tasarım olarak sevmiyorum bir de rks daha iyi diyorlar
bi gece ansizin driftleriniziBenekli motoru var? Sadece farları aynı fabrikadan çıkıyor, gidiş olarak fark var. Drift l alması daha iyi olacaktır.
Geliştirme yapamayacağım sadece demir atarımRks daha iyi değil, drift daha kolay satılır upgrade için önü daha açık.
Ayın 18ine kadar 70 dedi kampanya sonra bitiyormusAynen Bolu’da tek bayii var geleni öpüp yolluyor
Bend ebugüm Kocaeli’ye gitmeyi düşünüyorum aslındaGeliştirme yapamayacağım sadece demir atarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayın 18ine kadar 70 dedi kampanya sonra bitiyormus
Tatlı sempatik kardeşim motor bloğu qj motor bana öğretme çoğu parçası qj motorun ürünü şase bizimkiler yapmış olabilir ama diğer tüm aksanlar qj motor benelli tamammi güzel kardeşimBenekli motoru var? Sadece farları aynı fabrikadan çıkıyor, gidiş olarak fark var. Drift l alması daha iyi olacaktır.
Benelli hadi anlarım ona inanırsın belkide qj motor ile o markanın alakasını anlamış değilim. Sibop kapaklarında Yamaha elcikleride Hondamı yapıyor?Tatlı sempatik kardeşim motor bloğu qj motor bana öğretme çoğu parçası qj motorun ürünü şase bizimkiler yapmış olabilir ama diğer tüm aksanlar qj motor benelli tamammi güzel kardeşim
Benelli sahibi patronu zaten QJ Motor . QJ Motor global de en büyük Çin motor markasıdır. Uzun yıllar önce İtalyan Benelli markasını QJ Motor satın almıştır. Küba yani RKS markasıda QJ Motor ile anlaşma yapmış olup. Parçaları onlardan tedarik edip burada montajlama işlemi yapar ve kendi marka logosunu basar RKS diye. Bir diğer Çin markası daha Dayang var mesela oda RKS VRS 125 diye bir modeli var sağlam kaliteli bir model. Oda Global'de Dayang VRS 125 diye geçer. Ama burada RKS VRS 125 diye geçer ve satılır.Benelli hadi anlarım ona inanırsın belkide qj motor ile o markanın alakasını anlamış değilim. Sibop kapaklarında Yamaha elcikleride Hondamı yapıyor?
Kocaeli'de ne kadar derler acabaBend ebugüm Kocaeli’ye gitmeyi düşünüyorum aslında
Tatlı sempatik kardeşim motor bloğu qj motor bana öğretme çoğu parçası qj motorun ürünü şase bizimkiler yapmış olabilir ama diğer tüm aksanlar qj motor benelli tamammi güzel kardeşim
Benelli sahibi patronu zaten QJ Motor . QJ Motor global de en büyük Çin motor markasıdır. Uzun yıllar önce İtalyan Benelli markasını QJ Motor satın almıştır. Küba yani RKS markasıda QJ Motor ile anlaşma yapmış olup. Parçaları onlardan tedarik edip burada montajlama işlemi yapar ve kendi marka logosunu basar RKS diye. Bir diğer Çin markası daha Dayang var mesela oda RKS VRS 125 diye bir modeli var sağlam kaliteli bir model. Oda Global'de Dayang VRS 125 diye geçer. Ama burada RKS VRS 125 diye geçer ve satılır.
RKS almalı mıyım şimdi alınır mıBenelli hadi anlarım ona inanırsın belkide qj motor ile o markanın alakasını anlamış değilim. Sibop kapaklarında Yamaha elcikleride Hondamı yapıyor?
Rks al başka bakma kocarlide 77 bin 12 taksit dedi banaKocaeli'de ne kadar derler acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
RKS almalı mıyım şimdi alınır mı
Taxitli fiyat daha iyiymiş ordaRks al başka bakma kocarlide 77 bin 12 taksit dedi bana
Rk125 s düşünüyordumRKS belli başlı modellerini al. Fason üretimli modellerini alma.
Onu al sevdiğim bir model. Kaça bırakıyor bayi dip fiyatRk125 s düşünüyordum