RKS RNX ALINIR MI öneri

hamzanshs

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
70000
Selamın aleyküm rnx alacağım motor piyasasına hakimim altın olarak birikmisim var ama harcamak istemiyorum ailemde o birikimi harcama biz sana seni idare edicek motor alırız dedi bütçe Max 50 70 k bandı 17 yaşım olduğu için a 1 ehliyet im var seneye Nisan ayında a2 alacağım birikmisim ile mt25 yada R25 düşünüyorum yeni kasa beni 6 7 ay idare edecek dışardan da fena durmayan başlangıç motoru önerilerine açığım 3 senedir 125 CC scooter kullanıyorum baya bir modele baktım ama rnx çok güzel gözüktü gözüme birazda boyut olarak küçük ve fiyatı 55 k civarı piyasada çokta yok

rks rnxin aktif 7 tane ilanı var hocam, aldığın zaman kolay satış/takas yapabileceğin bir motosiklet olacak ki düşündüğün gibi mt25-r25 geçebilesin. diğer türlü en az 2-3 ay satmayı bekleyeceksin sonra dip fiyata vermek zorunda kalıcaksın ki bence mt-r fiyatlarına daha güzel parasını hakeden motorlarda var :)

rks rnxin aktif 7 tane ilanı var hocam, aldığın zaman kolay satış/takas yapabileceğin bir motosiklet olacak ki düşündüğün gibi mt25-r25 geçebilesin. diğer türlü en az 2-3 ay satmayı bekleyeceksin sonra dip fiyata vermek zorunda kalıcaksın ki bence mt-r fiyatlarına daha güzel parasını hakeden motorlarda var :)
Hocam varda elimden onlari kolay çıkarabilirim diye düşünüyorum rnx satma sanda olur yani çok bir şey fark etmiyor 2. Motor olarakta kullanılabilir ileride dip fiyattanda satilabilir 5 10 k zarar benim için sorun değil 55 civarı alıp 50 ye satsam yine iyi önerebilecegin motor varsa 125 lik güzel olur ileride ne alacağıma bakarım da japondan şaşmam

Geri