Rks Rsı x Pro Elektrikli Katlanır Bisiklet Siyah 12.099 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Hklnc

80+
Reaksiyon skoru
11
merhaba arkadaşlar bu site güvenilir mi
fiyat normal mi

merhaba arkadaşlar bu site güvenilir mi
fiyat normal mi
Fiyat norlal değil yarı yarıya. Site de kesinlikle güvenilir değil. Son zamanlarin en sık yapılan dolandırıcılık yöntemlerinden. Siteler güzel görünümlü oluyor. Ürünlere googledan baktığımda çoğu son 3 4 günde girilmiş. Alışveriş yapmayın.

Ya hocam bu bildirim geldiği sırada bile bu bisikletin videolarını izliyordum. Dolandırıcı almayınız.

Ya hocam bu bildirim geldiği sırada bile bu bisikletin videolarını izliyordum. Dolandırıcı almayınız.
Baskan bende baya bakındım da emin olamadım bu tür bi bisiklet almaya hızı yavaş geldi pedal destekli olması hosuma gitmedi ayrıyeten gaz kolu almak lazım bilemedim bir türlü , elimdeki bisikleti satayım dedim bianchi 613 touring var işe gidip gelmeye kulkanıyom yoruyor insanı ister istemez

Baskan bende baya bakındım da emin olamadım bu tür bi bisiklet almaya hızı yavaş geldi pedal destekli olması hosuma gitmedi ayrıyeten gaz kolu almak lazım bilemedim bir türlü , elimdeki bisikleti satayım dedim bianchi 613 touring var işe gidip gelmeye kulkanıyom yoruyor insanı ister istemez
Kendi uzerinde gaz kolu yokmu nasil kontrol ediliyor

Hız sınırını kaldırınca (önermiyorum) 35 40 arasına çıkıyor. Yeterli ve çok iyi. Kullanım amacınıza göre alabilirsiniz. Bime gelince ucuzluyor.

Hız sınırını kaldırınca (önermiyorum) 35 40 arasına çıkıyor. Yeterli ve çok iyi. Kullanım amacınıza göre alabilirsiniz. Bime gelince ucuzluyor.
Başkan ben o hızı elimdeki bısıkletle yapayrum zaten 50 yi gördüm :) rampa aşşa tabi 😅 tek sorun rampa cıkmak

Valla hocam elektrik bisiklet olsa söylerim rampa performansını. İzlediğim kadar.
Bende senin kadarım maalesef işe giderken denk geliyor elektrikli bisikletler ama denemeden bilemiyor insan

Mersine gitmiştim orada çoktu. Sorabilirsiniz aslında surenlere.
Bakalım artık suan 30 31k arasında biraz daha düşse 25 lere felan ama hiç zannetmiyorum bu aylarda düşecegini

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri