Neler Yeni

Yardım Roblox Donma sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
konuyu hostlamak istemem ama cözüm robloxun getirdiği kamera hareketleriyle ilgili windows ayarlar kısmından kamera erişiminizi her şeye kapatın , roblox site ayarlarından kamera özelliğini kapatın bir de herhangi bir oyuna girip oyun ayarlarından kamerayı kapatıp extra bilgisayarınızda webcam uygulaması varsa kaldırdın biliyorum saçma benim bilgisayarımda kamera bile yok masaüstü kullanıyorum ona rağmen düzeldi

çözümü bulduğum konu :

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ümit Can uygun
konuyu hostlamak istemem ama cözüm robloxun getirdiği kamera hareketleriyle ilgili windows ayarlar kısmından kamera erişiminizi her şeye kapatın , roblox site ayarlarından kamera özelliğini kapatın bir de herhangi bir oyuna girip oyun ayarlarından kamerayı kapatıp extra bilgisayarınızda webcam uygulaması varsa kaldırdın biliyorum saçma benim bilgisayarımda kamera bile yok masaüstü kullanıyorum ona rağmen düzeldi

çözümü bulduğum konu :
SORUN YAŞAYAN VARSA BUNU UYGULASIN BEN BOYLE ÇÖZDÜM

rilasxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Özer
Roblox oynarken bir anda PC donuyor 10 saniye bazen 5 saniye yada 30 saniye falan ama roblox donuyor arkada DC alt tab yapıyorum hiç bir problem yok fps drop değil bildiğin haraktesiz oyun donuyor her şey donuyor ve 1 kere donduktan sonra 1 saniye düzelip tekrar aynı sekilde donuyor Rtx 4060 AMD 5600

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,215
Üyeler
161,253
Son üye
emna
Top Bottom