qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,596
Size ne?umarım şakadır roblox için 58k bütçe ne demek haberin var mı
Size ne?umarım şakadır roblox için 58k bütçe ne demek haberin var mı
şöyle söyleyeyim x3d işlemciler oyun performansında daha performanslıdır ancak fiyat farkı da önemliryzen 7 7800x3d ile 7700x ile arasinda çok fps farki olurmu gpu 7900xt 1440p
kalkti gibi. ayarlardan fps limitini degistirebiliyorsun. herkesde 60 fps sabit ayarlardan yukseltebilirsinizkalktı o olay ya fps sınırı yükseldi diye biliyorum
peki benim yazdığım seni ne alakadar ediyorSize ne?
Konu sahibini yanlış yönlendirmeyin. FPS sınırı arttırılabiliyor artık. 240 FPS'e kadar destekliyordu sanırım.peki benim yazdığım seni ne alakadar ediyor
Kral bu sistem işini görmez sana daha iyisi yakışırrx 7900 gre ryzen 7 7700x ikisinide oc yapcam sistem " 53K " diğeri rx 7900 xt ryzen 5 7600 "58K" ikisinide oc 1440p monitor 240hz monitor Genellikle oynayacağım oyunlar çok hafifler en ağır roblox olur hangi sistem daha çok fps verir ayni sistemlerden olan varsa yazarsa sevinirim
ben fps ile ilgili bir şey yazmadım dikkat etKonu sahibini yanlış yönlendirmeyin. FPS sınırı arttırılabiliyor artık. 240 FPS'e kadar destekliyordu sanırım.
ben fps ile ilgili bir şey yazmadım dikkat et
İsterse 580 Bin tl PC alsın konu sahibi. Siz karışıpta konu sahibinin verdiği kararı küçümseyemezsiniz. Saygı çerçevenizi korursanız sevinirim.58k ne aw git rx580 sistem çek yeter
bazen trol konular açılıyor ve konu sahibi sadece roblox gibi bir oyunu oynamak için 58k gibi iddaali bir bütçe ayırıyor bu tip bir oyun için 10-15k arasında apu bir pc ile uzun bir süre kullanabilirİsterse 580 Bin tl PC alsın konu sahibi. Siz karışıpta konu sahibinin verdiği kararı küçümseyemezsiniz. Saygı çerçevenizi korursanız sevinirim.
ve gerekirse konu sahibi kendisi bunu yazabilirdi bana seni alakadar etmezbazen trol konular açılıyor ve konu sahibi sadece roblox gibi bir oyunu oynamak için 58k gibi iddaali bir bütçe ayırıyor bu tip bir oyun için 10-15k arasında apu bir pc ile uzun bir süre kullanabilir