Roblox IP Ban Yedim?

Clayz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,717
Dostlar selam oncelıkle roblox ne hocam 5 yasındamısın cart curt bombos yorum atmayın kapanan hesabın ıcınde 4k robux vardı total 54k cıvarı 10 yasımdan berıdır o hesabı kullanıyodum cıdden cok kotu hıssedıyorum valla herneyse vpn ıle oynadıgım ıcın halıyle baska bırı baglandıgım ıp adresınden ban yedıgı ıcın oto bende yedım yanı en azından reddıtde boyle soylenıyo dun gece tıcket atmıstım ama kımse bakmadı onun dısında dıger hesaplarımada gıremıyorum onlar kapanmamıs ama gıremıyorum veya yenı hesap acamıyorum bu hesap gıderse butun emeklerım cope gıder yanı robuxunda degılım ama 10 yasından berı bu hesabı kullanıyorum bır suru anım burda baska nereye tıcket atabılırım ya da bu sorunu yasayan var mı

Ekler

• Screenshot_354.webp
    Screenshot_354.webp
    28.6 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Dostlar selam oncelıkle roblox ne hocam 5 yasındamısın cart curt bombos yorum atmayın kapanan hesabın ıcınde 4k robux vardı total 54k cıvarı 11 yasımdan berıdır o hesabı kullanıyodum cıdden cok kotu hıssedıyorum valla herneyse vpn ıle oynadıgım ıcın halıyle baska bırı baglandıgım ıp adresınden ban yedıgı ıcın oto bende yedım yanı en azından reddıtde boyle soylenıyo dun gece tıcket atmıstım ama kımse bakmadı onun dısında dıger hesaplarımada gıremıyorum onlar kapanmamıs ama gıremıyorum veya yenı hesap acamıyorum bu hesap gıderse butun emeklerım cope gıder yanı robuxunda degılım ama 11 yasından berı bu hesabı kullanıyorum bır suru anım burda baska nereye tıcket atabılırım ya da bu sorunu yasayan var mı
ip banı yediysen yapacak bir şey yok geçmişler olsun

ip banı yediysen yapacak bir şey yok geçmişler olsun
tamamda hocam ben bısey yapmadım son uyarımda bu sene nısan ayı chatten dolayı ıtıraz etsem kabul olmıcakmı durumu acıklasam benım anlamadıgım su dunden berı maılıme gerı donus yapılmadı baksalar bıraz netlesecek ama baska tıcket felan atacagım bıryer var mı

Dostlar selam oncelıkle roblox ne hocam 5 yasındamısın cart curt bombos yorum atmayın kapanan hesabın ıcınde 4k robux vardı total 54k cıvarı 11 yasımdan berıdır o hesabı kullanıyodum cıdden cok kotu hıssedıyorum valla herneyse vpn ıle oynadıgım ıcın halıyle baska bırı baglandıgım ıp adresınden ban yedıgı ıcın oto bende yedım yanı en azından reddıtde boyle soylenıyo dun gece tıcket atmıstım ama kımse bakmadı onun dısında dıger hesaplarımada gıremıyorum onlar kapanmamıs ama gıremıyorum veya yenı hesap acamıyorum bu hesap gıderse butun emeklerım cope gıder yanı robuxunda degılım ama 11 yasından berı bu hesabı kullanıyorum bır suru anım burda baska nereye tıcket atabılırım ya da bu sorunu yasayan var mı
evlat acısı benim de 10 yıllık hesabım var tırsıyorum girmeye :D DPİ kullanarak giriyorum şu an bir sorun yok desteğe yazmaya.

evlat acısı benim de 10 yıllık hesabım var tırsıyorum girmeye :D DPİ kullanarak giriyorum şu an bir sorun yok desteğe yazmaya.
hocam 1 mılyonda 1 gelır oda benı buldu saka gıbı valla :D

Geri