Mobile de fiyatlar daha iyi diye biliyorum telefondaki robloxdan alKardeşim tutturdu robuxta robux diye dolar bazıyla olduğu için almaya çekindim istiyor alacağız araştırıyorumda şimdi roblox üzerinen robuxu alırsak dolar bazı ilemi çekilecek yoksa kurda mesela 1 dolar 28 liraysa ürün 28 liramı çekilecek
Hocam kardeşimin telefondannalıcam 10 dolarmış sanırım 293 liramı çekecekMobile de fiyatlar daha iyi diye biliyorum telefondaki robloxdan al
10 dolarmış istediği robux yani 293 liramı çrkecrk hocamAynen anladığın gibi kankam 5 Dolarlık Robuxu 5*28 TL olarak çekecek
Telefondan alıcam hocam sanırım alırken googleplayden aliniyor otoPlay store'da alınca TL'ye çeviriyor. Windows mağazasındaki uygulamasında da aynı şekilde. Ancak internetten doğrudan alınca bilmiyorum.
Aynen öyle10 dolarmış istediği robux yani 293 liramı çrkecrk hocam
Hocam arkadaşlarından görmüş bende küçükken isterdim gözüm kalırdı ama param yoktu üzülürdüm yaşadığımı yaşamasın diye gerekirse 1000 liralık robux bile alırımAbi bana robux alirsan sinif arkadasimin ablasini sana ayarlarim
Kardeşin çok şanslıHocam arkadaşlarından görmüş bende küçükken isterdim gözüm kalırdı ama param yoktu üzülürdüm yaşadığımı yaşamasın diye gerekirse 1000 liralık robux bile alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım bu arada istediklerini aldı şuan mutlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğum günündede süpriz olarak ps5 alacağım benim küçükken yaşayamadıklarımı kardeşim ve gelecekte bir cocugum olursa onlara yaşatacağım
Böyle düzgün, empati kurabilen insan sayısı çok nadir. Bazen seviniyorum, bazense çevredeki insanları görüp ne kadar lanet bir çağdayız diyorum.Hocam arkadaşlarından görmüş bende küçükken isterdim gözüm kalırdı ama param yoktu üzülürdüm yaşadığımı yaşamasın diye gerekirse 1000 liralık robux bile alırım
Doğum günündede süpriz olarak ps5 alacağım benim küçükken yaşayamadıklarımı kardeşim ve gelecekte bir cocugum olursa onlara yaşatacağım