Neler Yeni

Robloxun erisim engeli yemesi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu forumdada teröristler,sapıklar veya pedofililer olursa burasıda yasaklansın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim başım yanmaz seninki yanar yapacaksan yap
Senin başın yanmasın diye yapmıyorum zaten.Forumdan mahrum kal diye (!)

Starlex

80+ Silver
Dimi benim bayrağım öyle dalga geçeceksiniz bende sessiz olacam cumhur başkanına ne dersen de ne yayınlarsan yayınla umrumdada olmaz ak partili veya trollüde değilim ama gelip bayrağıma askerime laf edersen işler değişir

Senin başın yanmasın diye yapmıyorum zaten.Forumdan mahrum kal diye (!)
Ne kadar düşüncelisin 😍

KAANT10X

80+ Bronze
Forumlarda öyle bir şey olmaz ve kapatılsa vardır bir devletin bildiği der geçersiniz herhalde.
Sebepsiz bir şey yok ilgili mahkeme TCK ya da diğer kanunlara aykırı bir durum yani suç tespit ettiyse böyle bir yetkisi var. Roblox ile ilgili kapatma sebebi ise öğrendiğime göre çocuklara yönelik cinsel taciz ki sanırım bu suçlar TCK 100 den itibaren düzenleniyor.
Instagram ise yargı kararı değil yürütmenin kararı ile kapatıldı bununla ilgili yetkisi var mı yok mu tartışılır zaten AYM'de bununla ilgili farklı düşünüyor. Ama zaten hükümetin kapatmaya yönelik gerekçesi İnstagramının ilgili gönderilere yönelik sansürü. Bir sosyal medya uygulaması hele ki şu zamanda yahudi sermayesi ile yönetildiği düşünülen bir uygulamanın istikrarlı bir şekilde faaliyet gösterdiği ülkede kullanıcıları sansurlemesi bir devletin egemenlik hakları ile ilgili yani burada yargının değilde yürütmenin karar alması zaten yerinde. Sizler gibi genç arkadaşlar bu iki erişimi engelleme kararının üst üste gelmesi sebebiyle paniklemiş olabilirsiniz ama her şeyin üst üste gelmesi olabilecek bir şey.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dimi benim bayrağım öyle dalga geçeceksiniz bende sessiz olacam cumhur başkanına ne dersen de ne yayınlarsan yayınla umrumdada olmaz ak partili veya trollüde değilim ama gelip bayrağıma askerime laf edersen işler değişir
Polis Asker çok umrundaysa neden hamas liderine yas ilan edilirken "şehitlere neden yas edilmiyor" demedin ?
Türk askeri suriye de şehit olurken yas ilan edilmiyor.Elin arabına yas ilan edilirken sesi çıkmayan adamlar forumda vatan sever kesilmesin.

Starlex

80+ Silver
Polis Asker çok umrundaysa neden hamas liderine yas ilan edilirken "şehitlere neden yas edilmiyor" demedin ?
Türk askeri suriye de şehit olurken yas ilan edilmiyor.Elin arabına yas ilan edilirken sesi çıkmayan adamlar forumda vatan sever kesilmesin.
Demediğimi nerden biliyorsun yanımdamıydın

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43
Bu forumdada teröristler,sapıklar veya pedofililer olursa burasıda yasaklansın

Benim başım yanmaz seninki yanar yapacaksan yap
bu ne sacma bir dusunce o zaman tum platformlar kapatilsin yt de teroristler var yt yide kapatalim internette teroristler var pedofililer var interneti kapatalim gercekten cozum yolu bu mu muz cumhuriyeti yapiyorsunuz iyice,

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Demediğimi nerden bkliyorsun yanımdamıydın
Biri hamasa terör örgütü dedi diye kaanla sen demediğinizi bırakmadınız.Bunu uzatmaya manası yok Yas ilan edilirken benim sesim çıktı senin çıkmadı forumda.

Starlex

80+ Silver
bu ne sacma bir dusunce o zaman tum platformlar kapatilsin yt de teroristler var yt yide kapatalim internette teroristler var pedofililer var interneti kapatalim gercekten cozum yolu bu mu muz cumhuriyeti yapiyorsunuz iyice,
Dimi adam özgürce savunsun hayalistanı çocuklara pedofililer sapıkça taciz etsin özgürlük hell yeah

Biri hamasa terör örgütü dedi diye kaanla sen demediğinizi bırakmadınız.Bunu uzatmaya manası yok Yas ilan edilirken benim sesim çıktı senin çıkmadı forumda.
34 şehit 1 generale neden yas tutulmadı denildiğinde diyen adamın arkasında durdum like attım gittim bende haması ölümüne savunanlara dedim şehitler öldüğünde neden yas tutlmuyor diye

Starlex

80+ Silver
Dimi adam özgürce savunsun hayalistanı çocuklara pedofililer sapıkça taciz etsin özgürlük hell yeah

34 şehit 1 generale neden yas tutulmadı denildiğinde diyen adamın arkasında durdum like attım gittim bende haması ölümüne savunanlara dedim şehitler öldüğünde neden yas tutlmuyor diye
Aynı zamanda hamasa terör örgütü diyenleride DESTEKLEMEDİM 1 GÜNLÜK YASI VE CENAZE NAMAZINIDA

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Aynı gayreti Haması savunduğun kadar gösterseydiniz.

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43

bu dusuncenize gore her siteyi kapatalim cozum odakli dusunemiyecek kadar mi beyinsizsiniz denetim diye birseyden haberiniz yok herhalde

Starlex

80+ Silver
Aynı gayreti Haması savunduğun kadar gösterseydiniz.
Ha hamasa terör örgütü demelerini benim düşmanım ile savaştığı için savunmadım yas, cenaze namazı gibi aynı özveriyi şehitlerimize generallerimize yapılmadığı için savunmadım tamam haması desteklerim ama bu kadarıda bencede fazla

bu dusuncenize gore her siteyi kapatalim cozum odakli dusunemiyecek kadar mi beyinsizsiniz denetim diye birseyden haberiniz yok herhalde
Yeteri kadar olmadığı için yasaklıyorlar zaten ben mesela bi kürt ile ilgili postun altında bir sürü biji görüyorum buna nedemeli robloxta zaten istesen bulursun öyle erotik oyunlar

Son düzenleme:
Top Bottom