❌İndirim Bitti! Roborock Q Revo Max V Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 29.999 TL

ahri8kt

80+
Reaksiyon skoru
20
100tl'lik daha ürün ekleyip 1500tl kupondan faydalanabilirsiniz. 28700'e geldi, Çok teşekkürler.

Daha uyguna Fp arayan varsa uygun bütçeli bunu tavsiye edebilirim seçim çekim gücü olsun lidar sensör olsun başarılı. (linkdeki ürün teşhir olabilir ama bu fiyat bandına bulunabilir)

Bu sene içerisinde bu ürün 27.219 TL ye kadar inmiş. Bence biraz daha beklenip daha güzel fiyata alınabilir diye düşünüyorum.

ihtiyacı olanlar bakabilir sanırım genelde 34-35 bin bandına satılıyor. Kupon da varsa daha da düşer fiyatı.
Q8 Max plus almayı düşünüyorum bakalım
Daha uyguna Fp arayan varsa uygun bütçeli bunu tavsiye edebilirim seçim çekim gücü olsun lidar sensör olsun başarılı. (linkdeki ürün teşhir olabilir ama bu fiyat bandına bulunabilir)
Dostlar 30-15 bandına bakıyorum da. Hiç anlamam robot süpürgeden.
Markaları bile dün öğrendim.
Bu bütçelere önerdiğiniz model konudakiler mi olurdu?
Yoksa başka da olur muydu?

Ben aylar önce tekrar bu yola girip araştırmıştım. Genel öneri roborock yönünde artık içerik olarak da moplu,mopsuz istasyonlu, istasyonsuz böyle böyle bir çok ayırt edici özellik var artık ihtiyaca göre bakmak lazım. Ben bu modeli uygun fiyatlı görüp aldım bakalım inşallah yanılmayız:)

Ben aylar önce tekrar bu yola girip araştırmıştım. Genel öneri roborock yönünde artık içerik olarak da moplu,mopsuz istasyonlu, istasyonsuz böyle böyle bir çok ayırt edici özellik var artık ihtiyaca göre bakmak lazım. Ben bu modeli uygun fiyatlı görüp aldım bakalım inşallah yanılmayız:)
Moplu dediği hocam deterjan mi oluyor?

Roborock'tan şaşma derim sadece , kaliteli ve uzun ömürlü bir şey arıyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri