🔥İndirim Roborock Q8 Max Pro 14.999 TL

Konuyu açan da bilmiyor ki ? Bilen anlatsın diyor :):)
1747757972738.webp

Üsteki yazıya tıklayınca bu modeller çıkıyor ve kuponu nasıl alındığını bilmediğimi söyledim alaycı bir tavır kullanmana gerek yoktu
eğer bu fotoğrafın doğru olmadığını düşünüyorsan git n11 de yukarıdaki yere tıkla yüksek ihitimal burdaki makineler çıkıcak q8 de buraya dahil diye konuyu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yeni modellerdede kupon otomatik kupon envanterine yüklenmiyor belirli bir yerden alınması gerekiyor ama bulamadım

Bilmediğim bir marka olduğundan dolayı yorum yapmam yanlış olur. X20+'ı kullanıyoruz ve memnunuz ondan dolayı örnek teşkil etmesi açısından belirttim.
Teşekkürler hocam, peki içindeki toz torbası tek kullanımlık mı oluyor ve ortalama ne kadar süre gidiyor acaba

Teşekkürler hocam, peki içindeki toz torbası tek kullanımlık mı oluyor ve ortalama ne kadar süre gidiyor acaba
Kendi kullanım kitapçığında belirttiğine göre 75 günde bir yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben henüz o kadar deneyimleyemedim çünkü alalı 2 hafta oldu.
Kasım indirimlerinden beri ürünün fiyatını takipteyim. Fiyatı birkaç defa 17-18 bantlarına düştü onun haricinde hep 19-20 civarlarında. Cadde üstünde oturduğumuzdan dolayı evde toz eksik olmuyor, mecburen daha fazla beklemeyip almış bulundum. Uygulama içinden temizlik programı oluşturdum. Oluşturduğum programa göre temizliği yapıyor. Haftada bir kez temiz su kabına su ekliyorum ve pis su kabını temizliyorum. Haricinde bütün işlemleri (paspas temizliği, toz boşaltımı, paspas kurulama...) istasyonu yapıyor.
Sarf malzemeleri hariç merak ettiğiniz başka detaylar varsa cevaplandırabilirim.

Kendi kullanım kitapçığında belirttiğine göre 75 günde bir yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben henüz o kadar deneyimleyemedim çünkü alalı 2 hafta oldu.
Kasım indirimlerinden beri ürünün fiyatını takipteyim. Fiyatı birkaç defa 17-18 bantlarına düştü onun haricinde hep 19-20 civarlarında. Cadde üstünde oturduğumuzdan dolayı evde toz eksik olmuyor, mecburen daha fazla beklemeyip almış bulundum. Uygulama içinden temizlik programı oluşturdum. Oluşturduğum programa göre temizliği yapıyor. Haftada bir kez temiz su kabına su ekliyorum ve pis su kabını temizliyorum. Haricinde bütün işlemleri (paspas temizliği, toz boşaltımı, paspas kurulama...) istasyonu yapıyor.
Sarf malzemeleri hariç merak ettiğiniz başka detaylar varsa cevaplandırabilirim.
Yorumunuz için teşekkürler, sanırım bende bu modelde karar kıldım gibi epeydir bakıyorum en fp bu ürün gibi duruyor çünki, birde hocam temiz su bölümüne yüzey temizleyici vs gibi kimyasallar konulabilirmi acaba yoksa sadece saf su mu olacak? :)

Bence gayet iyi ürün 2 yıldır q7 s olması lazım bu modeli kullanıyorum dip bucak temizlik yapmasada gayet iş görüyor
airfryer de iş gören bir ürün. Ürüne laf etmedim fiyatı aşırı yüksek. Balon ürünlerde kar marjı %1500 bile olabiliyor. 1-2 yıl sonra airfryer gibi fiyatı dörtte bir düşüp teknolojisi artacak.

Yorumunuz için teşekkürler, sanırım bende bu modelde karar kıldım gibi epeydir bakıyorum en fp bu ürün gibi duruyor çünki, birde hocam temiz su bölümüne yüzey temizleyici vs gibi kimyasallar konulabilirmi acaba yoksa sadece saf su mu olacak? :)
Hocam kimyasal madde koyulması önerilmiyor. Sabun vs. de koymayın diye kitapçığında belirtiyor. Ben çeşmeden dolduruyorum suyunu. Eve geldiğimde temizlik yapıldığının hissine kapılmak için temiz su kabına 15-20 damla lavanta yağı damlattım. Süpürge iyi paspaslıyor yerleri tabi ki ama insan deterjan kokusunu özlüyor 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,151
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri