Cahit Arf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171
Kupan varmış ama konum sahibi bile nasıl yapıldığını tam bilmiyor14.999a nasıl alınıyor onu anlayamadım?
Kupan varmış ama konum sahibi bile nasıl yapıldığını tam bilmiyor14.999a nasıl alınıyor onu anlayamadım?
Bilmediğim bir marka olduğundan dolayı yorum yapmam yanlış olur. X20+'ı kullanıyoruz ve memnunuz ondan dolayı örnek teşkil etmesi açısından belirttim.Viomi Alpha 3 nasıl acaba çokmu kötüdür fiyatı uygunmuş
Konuyu açan da bilmiyor ki ? Bilen anlatsın diyor![]()
Teşekkürler hocam, peki içindeki toz torbası tek kullanımlık mı oluyor ve ortalama ne kadar süre gidiyor acabaBilmediğim bir marka olduğundan dolayı yorum yapmam yanlış olur. X20+'ı kullanıyoruz ve memnunuz ondan dolayı örnek teşkil etmesi açısından belirttim.
Kendi kullanım kitapçığında belirttiğine göre 75 günde bir yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben henüz o kadar deneyimleyemedim çünkü alalı 2 hafta oldu.Teşekkürler hocam, peki içindeki toz torbası tek kullanımlık mı oluyor ve ortalama ne kadar süre gidiyor acaba
bunu alabilirsin güzeldirXiaomi X20+ olabilir.
Yorumunuz için teşekkürler, sanırım bende bu modelde karar kıldım gibi epeydir bakıyorum en fp bu ürün gibi duruyor çünki, birde hocam temiz su bölümüne yüzey temizleyici vs gibi kimyasallar konulabilirmi acaba yoksa sadece saf su mu olacak?Kendi kullanım kitapçığında belirttiğine göre 75 günde bir yenilenmesi tavsiye ediliyor. Ben henüz o kadar deneyimleyemedim çünkü alalı 2 hafta oldu.
Kasım indirimlerinden beri ürünün fiyatını takipteyim. Fiyatı birkaç defa 17-18 bantlarına düştü onun haricinde hep 19-20 civarlarında. Cadde üstünde oturduğumuzdan dolayı evde toz eksik olmuyor, mecburen daha fazla beklemeyip almış bulundum. Uygulama içinden temizlik programı oluşturdum. Oluşturduğum programa göre temizliği yapıyor. Haftada bir kez temiz su kabına su ekliyorum ve pis su kabını temizliyorum. Haricinde bütün işlemleri (paspas temizliği, toz boşaltımı, paspas kurulama...) istasyonu yapıyor.
Sarf malzemeleri hariç merak ettiğiniz başka detaylar varsa cevaplandırabilirim.
Bence gayet iyi ürün 2 yıldır q7 s olması lazım bu modeli kullanıyorum dip bucak temizlik yapmasada gayet iş görüyor1-2 yıl sonra airfryer gibi olacak bu ürünler. Balon ürünlerin başını çekiyor.
airfryer de iş gören bir ürün. Ürüne laf etmedim fiyatı aşırı yüksek. Balon ürünlerde kar marjı %1500 bile olabiliyor. 1-2 yıl sonra airfryer gibi fiyatı dörtte bir düşüp teknolojisi artacak.Bence gayet iyi ürün 2 yıldır q7 s olması lazım bu modeli kullanıyorum dip bucak temizlik yapmasada gayet iş görüyor
Hocam kimyasal madde koyulması önerilmiyor. Sabun vs. de koymayın diye kitapçığında belirtiyor. Ben çeşmeden dolduruyorum suyunu. Eve geldiğimde temizlik yapıldığının hissine kapılmak için temiz su kabına 15-20 damla lavanta yağı damlattım. Süpürge iyi paspaslıyor yerleri tabi ki ama insan deterjan kokusunu özlüyorYorumunuz için teşekkürler, sanırım bende bu modelde karar kıldım gibi epeydir bakıyorum en fp bu ürün gibi duruyor çünki, birde hocam temiz su bölümüne yüzey temizleyici vs gibi kimyasallar konulabilirmi acaba yoksa sadece saf su mu olacak?![]()