ZehraHK
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Zehra
Arkadaşlar, evinde iki tekir kedisi olan biri olarak ailemin ve benim en büyük dertlerimizden biri kedi tüyleriydi. Aklınıza gelmeyecek yerlerden bile kedi tüyü çıkıyordu! Özellikle halılar ve zeminler tam bir savaş alanına dönmüştü. Tüy dökme dönemi geldiğinde durum iyice kontrolden çıkmaya başladı. Evde kedi olduğu sürece sürekli temizlik yapmak şart olmuştu, ben de açıkçası sürekli süpürgeyle uğraşmak istemiyordum. Bu yüzden uzun zamandır bir robot süpürge almayı düşünüyordum.
Geçtiğimiz aylarda karşıma Roborock Qrevo Curv modeli çıktı. Açık konuşayım, daha önce robot süpürgelere pek güvenmiyordum. "Şipşak temizlerim ben!" kafasında biri olarak, bu cihazların pek de işlevsel olmadığını düşünüyordum. Ama bu süpürgeyi test ettiğimde gerçekten farkını gördüm!
Detaylıca araştırdım ve hem tasarımı hem de teknolojisiyle gerçekten başarılı olduğunu gördüm. Özellikle:
Hatta olay şu noktaya geldi: Kedilerim robota meydan okuyor! Resmen dövüyorlar, odalara bile sokmuyorlar. Temizlik yapmasına engel oluyor sıpalar!
Gerçekten mükemmel bir cihaz. Suyunu, yemeğini veriyorsun, kendisi idare ediyor. Canı su mu istedi? "Suyum bitti" diye bildirim atıyor. Kirli su haznesi mi doldu? "Bir temizleyiver" diyor. Hayat kalitemi ciddi anlamda artırdı.
Geçtiğimiz aylarda karşıma Roborock Qrevo Curv modeli çıktı. Açık konuşayım, daha önce robot süpürgelere pek güvenmiyordum. "Şipşak temizlerim ben!" kafasında biri olarak, bu cihazların pek de işlevsel olmadığını düşünüyordum. Ama bu süpürgeyi test ettiğimde gerçekten farkını gördüm!
Neden Farklı?
Şimdi, neden bu süpürgenin diğerlerinden farklı olduğunu anlatayım. Çoğu robot süpürge 5000-6000 Pascal emiş gücüne sahipken, evdeki klasik süpürgem bile 10.000 Pascal'dan fazla emiş gücüne sahipti. "Bu robotlar kedi tüylerini nasıl çeksin?" diye düşünüyordum. Ta ki Roborock’un dünyanın en yüksek emiş gücüne sahip süpürgesi olarak duyurduğu Curv modelini görene kadar!Detaylıca araştırdım ve hem tasarımı hem de teknolojisiyle gerçekten başarılı olduğunu gördüm. Özellikle:
- Flexi Arm Yan Fırça: Köşelerdeki tüyleri temizlemede çok etkili.
- DuoDivide Ana Fırça: %100 dolanma karşıtı tasarımı sayesinde kedi tüyleri fırçaya dolanmıyor.
- Yüksek Emiş Gücü: Halı, parke, her yüzeyde derinlemesine temizlik sağlıyor.
Peki, Kedilerimle Anlaşabiliyor mu?
Açıkçası en büyük korkularımdan biri robot süpürgenin kedilerime zarar verip vermeyeceğiydi. Ancak Roborock, geliştirdiği teknolojiler sayesinde hayvan dostu olduğunu söylüyordu ve gerçekten de öyle! İzlediğim testler ve kendi deneyimlerim sonucu anladım ki bu cihaz evcil hayvanlara hiçbir şekilde zarar vermiyor.Hatta olay şu noktaya geldi: Kedilerim robota meydan okuyor! Resmen dövüyorlar, odalara bile sokmuyorlar. Temizlik yapmasına engel oluyor sıpalar!

Gerçekten mükemmel bir cihaz. Suyunu, yemeğini veriyorsun, kendisi idare ediyor. Canı su mu istedi? "Suyum bitti" diye bildirim atıyor. Kirli su haznesi mi doldu? "Bir temizleyiver" diyor. Hayat kalitemi ciddi anlamda artırdı.