Robot süpürge kullanan varsa öneri bekliyorum.

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
646
Bütçe
50000
Öncelikle iyi forumlar
Bir robot süpürge almaya karar verdim. Bütçe olarak max 50k olucak şekilde belirledim. Çok fazla seçenek olduğu için karar veremiyorum. Baktığım birkaç model bunlar hangileri daha iyi olur ?
ROBOROCK Q REVO L

ROBOROCK S8 MAXV ULTRA

ROBOROCK Q REVO MASTER;

NOT:
Yukarıdakiler tıklanabilir linklerdir.

Öncelikle iyi forumlar
Bir robot süpürge almaya karar verdim. Bütçe olarak max 50k olucak şekilde belirledim. Çok fazla seçenek olduğu için karar veremiyorum. Baktığım birkaç model bunlar hangileri daha iyi olur ?
ROBOROCK Q REVO L

ROBOROCK S8 MAXV ULTRA

ROBOROCK Q REVO MASTER;

NOT:
Yukarıdakiler tıklanabilir linklerdir.
Bütçe Çok Yüksek Biraz Daha Düşük Olsa Önerirdim De F/P Birşeyler Bu Bütçede Alacxağın Hepsi Aynı Ve Kaliteli Olacaktır

hocam dock lu olmasını istiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe Çok Yüksek Biraz Daha Düşük Olsa Önerirdim De F/P Birşeyler Bu Bütçede Alacxağın Hepsi Aynı Ve Kaliteli Olacaktır
almışken en iyisini almak mantıklı değil mi ?

Kesinlikle Aşşağıya Kendi Robot Süpürgemin İncelemesini Atıyorum Mart Ayında 20 K'ya Almıştım Şuan 30 Olmuş :D Hala Kullanıyorum Çok İyi Memnunum

Kesinlikle Aşşağıya Kendi Robot Süpürgemin İncelemesini Atıyorum Mart Ayında 20 K'ya Almıştım Şuan 30 Olmuş :D Hala Kullanıyorum Çok İyi Memnunum

12 15 k arası öneriniz varmı öğrenci evine süpürsun yeter

Mantıklı değil. En iyisini alıca tozunu alıp, evi temizlikçi hanım gibi temizlemeyecek. :D Alt tarafı görevi yerleri temizlemek. Docklu olması olabilir ama. Arkadaşın önerdiği biraz daha uygun.

Q8 Max işte. Önerdiğim. Gayet de işini fazlasıyla görür.

hocam 10dk sonra hepsiburada da xiaomi h40 isminde bir robot süpürge satışa çıkcak hem dock lu hemde kampanya ile 17 den 13 e düşüyor yarına özel bir kampanya kaçırma derim

hocam 10dk sonra hepsiburada da xiaomi h40 isminde bir robot süpürge satışa çıkcak hem dock lu hemde kampanya ile 17 den 13 e düşüyor yarına özel bir kampanya kaçırma derim

Dockla felan işimiz yok
Evde Q5 max var sanırım (hatırlamıyorum)
Q8 i eve alıp eskisini öğrenci evine görürsek nasıl olur Q5 maxdan iyi mi? q8

hocam incelemeleni okudum öncelikle eline sağlık çok güzel olmuş.
merak ettiğim konu robot süpürgeyi aldıktan sonra normal süpürgeye ne kadar ihtiyaç kalıyor ?
bide hocam benim evim yaklaşık 300m2 robot süpürge yeterli olur mu ?

Dockla felan işimiz yok
Evde Q5 max var sanırım (hatırlamıyorum)
Q8 i eve alıp eskisini öğrenci evine görürsek nasıl olur Q5 maxdan iyi mi? q8
kağıt üstünde attığım daha iyi gibi hocam hem daha uyguna geliyor

merak ettiğim konu robot süpürgeyi aldıktan sonra normal süpürgeye ne kadar ihtiyaç kalıyor ?

Kaç gün bu fiyatan satışta

Merhaba Tekrar İncelemeyi Düzelttim Halıya Gelince Hızını Arttırıyor - Normal Süpürgeyi Bir Kez Bile Açmadım Daha Sonra Sadece Cam Felan Kırılınca Bilerek Normal Süpürge Kullandım Onun Harici Sıfır - Zamanın Bolsa Evet Uzun Sürer Şarj Yüksek Olması Lazım Tekte Bitirmek İçin Yoksa Zor Tabi Kullandığın Modda Önemli

Geri