Robot süpürge önerisi

Bütçe yüksek ise roborock qervo serisi.
Düşükse de S ya da Q 8 Max serisi

35-40k bütçem bu drema lar iyi değil mi
Markayı bilmiyorum.
Ben almadan önce araştırma yaptım + ürün yorumlarını okudum ve Roborock aldım. Memnunum şu ana kadar bir sorun/sıkıntı çıkartmadı. Tasarımı ve işlevselliği güzel.
Sadece yedek parçasını direkt bulup alamıyorsun tek kötü yanı o (paspas, dönen zımbırtı vs.)

Arkadaşlar bu model nasıl bunun yerine bu fiyata başka ne alabilirim
Dreame X40 Ultra Robot Süpürge Beyaz, 12.000PA Emiş Gücü

Biz bunu kullanıyoruz
Biraz kalın 7 8 cm lik kanepelerin altına girmiyor 12 ve üzerine rahatca girer
Pislik görünce onu alma yok haritayı izleyerek gidiyor
Benim icin suana kadar baska eksi yanı olmadı bunları da bilerek aldık zaten
Ama temizlik olsun normal modda sesi olsun paspas kalitesi olsun güzel
Bir kere demlikle çay döküldü fayansa 2 defa temizleme özelliği var onu açtım baya iyi halletmisti 1 2 çay parcaları haricinde
Yani eger xioaminin daha ince ve özelliklerde eklenmis olanı bakarsan gayet güzel roborok da güzeldir mutlaka
Ama dreamı bilmiyorum pek

Anladım hocam ama benzer fiyatlarda roborock 7-8 pascal çekim gücü verirken drema 10.000 pascal güçlerde
Bu terimler bazen kafa karıştırıcı oluyor. Aslında pratikte hepsi aynı işi yapıyor.
İyi yorumlar dışında kötü yorum ve servis deneyimine göre seçim yapmak lazım. Ben xiaomi kullanıyorum. Ama bu tarz üst düzey bir ürün değil. Yine de o bile gayet iyi iş görüyor

çok pahalı ya ama kaliteli bir şey alıpta uzun süre kullanan var mı benim daha haritalama olmayan bir tane kullanıyordum robot süpürge ama eskidi ve o kadar kaliteli değildi almayı ben de düşünüyorum ama o kadar para verdikten sonra 2 sene sonra bozulması üzer

Geri