Rocket league gol attıktan sonra laglanıyor.

Yewix

80+
Reaksiyon skoru
1
Ben bu kadar umursanmayan bir oyun görmedim. Oyuna başlıyorum sıkıntı yok. Ta ki gol atana kadar. Gol attıktan sonra her şey 2 saniye sonra geliyor. Top ışınlanıyor ve boş yere maç kaybediyorum. Tekli modda da denedim duo modunda da denedim. Sorun aynı abi. Çözümü var mıdır bilmiyorum ama bilen varsa ve yardım ederse sevinirim. Epic Games bu oyunu bitirmiş gerçekten. Rezalet serverler. Oyunun en tatlı özelliği olan trade'i bile kaldırdılar. (pingim yüksek değil bu arada)

Ben bu kadar umursanmayan bir oyun görmedim. Oyuna başlıyorum sıkıntı yok. Ta ki gol atana kadar. Gol attıktan sonra her şey 2 saniye sonra geliyor. Top ışınlanıyor ve boş yere maç kaybediyorum. Tekli modda da denedim duo modunda da denedim. Sorun aynı abi. Çözümü var mıdır bilmiyorum ama bilen varsa ve yardım ederse sevinirim. Epic Games bu oyunu bitirmiş gerçekten. Rezalet serverler. Oyunun en tatlı özelliği olan trade'i bile kaldırdılar.
daha yeni oyundan çıktım bende epicten oynuyom gayette güzel

daha yeni oyundan çıktım bende epicten oynuyom gayette güzel
Dostum bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. Globalde baya bir şikayet var. E spor camiasında olanlar bile şu oyunun serverlerinden şikayetçi. İnternetim aynı oyun aynı. Sadece yeniden yükledim. Gol attıktan sonra oyun laglanır mı ya ! Yani komik aslında ama gülemiyorum

Dostum bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. Globalde baya bir şikayet var. E spor camiasında olanlar bile şu oyunun serverlerinden şikayetçi. İnternetim aynı oyun aynı. Sadece yeniden yükledim. Gol attıktan sonra oyun laglanır mı ya ! Yani komik aslında ama gülemiyorum
Hocam Steamden oynamaya devam edemiyor musunuz bende kütüphanede gözüküyor eğer steaminizde varsa tabi

neee trade kalktı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,918
Üyeler
174,940
Son üye
adanalioyuncu
Geri