Neler Yeni

Rocket league gol attıktan sonra laglanıyor.

Yewix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak
Ben bu kadar umursanmayan bir oyun görmedim. Oyuna başlıyorum sıkıntı yok. Ta ki gol atana kadar. Gol attıktan sonra her şey 2 saniye sonra geliyor. Top ışınlanıyor ve boş yere maç kaybediyorum. Tekli modda da denedim duo modunda da denedim. Sorun aynı abi. Çözümü var mıdır bilmiyorum ama bilen varsa ve yardım ederse sevinirim. Epic Games bu oyunu bitirmiş gerçekten. Rezalet serverler. Oyunun en tatlı özelliği olan trade'i bile kaldırdılar. (pingim yüksek değil bu arada)

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ege
Ben bu kadar umursanmayan bir oyun görmedim. Oyuna başlıyorum sıkıntı yok. Ta ki gol atana kadar. Gol attıktan sonra her şey 2 saniye sonra geliyor. Top ışınlanıyor ve boş yere maç kaybediyorum. Tekli modda da denedim duo modunda da denedim. Sorun aynı abi. Çözümü var mıdır bilmiyorum ama bilen varsa ve yardım ederse sevinirim. Epic Games bu oyunu bitirmiş gerçekten. Rezalet serverler. Oyunun en tatlı özelliği olan trade'i bile kaldırdılar.
daha yeni oyundan çıktım bende epicten oynuyom gayette güzel

Yewix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha yeni oyundan çıktım bende epicten oynuyom gayette güzel
Dostum bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. Globalde baya bir şikayet var. E spor camiasında olanlar bile şu oyunun serverlerinden şikayetçi. İnternetim aynı oyun aynı. Sadece yeniden yükledim. Gol attıktan sonra oyun laglanır mı ya ! Yani komik aslında ama gülemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Berkay Aydın
Dostum bu sorunları yaşayan sadece ben değilim. Globalde baya bir şikayet var. E spor camiasında olanlar bile şu oyunun serverlerinden şikayetçi. İnternetim aynı oyun aynı. Sadece yeniden yükledim. Gol attıktan sonra oyun laglanır mı ya ! Yani komik aslında ama gülemiyorum
Hocam Steamden oynamaya devam edemiyor musunuz bende kütüphanede gözüküyor eğer steaminizde varsa tabi

quartle

80+ Gold
neee trade kalktı mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,220
Üyeler
167,940
Son üye
crexx