Knk eskiden çalışıyordu gamepedim ama şuanda sadece rocket leaguede çalışmıyor. Şu anda rocket leaguede çalıştığına eminmisin ona göre AlıcamGamepadi kullanıyorum Rocket League'de denedim gayet güzel çalışıyor. Oynadığım çoğu oyunda da sıkıntısız bir şekilde kullandım.![]()
Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage SG-R218 Kablolu PS3/PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 645,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben F310 kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım üstelik. 150TL indirim kovalayabilir ya da güvenli bir 2.el sitesinden alabilirsin F310 gamepad. Ancak söylemem de fayda var, birkaç aydır RL oynamıyorum.Son güncellemeler ile artık eski gamepadimi kullanamıyorum. 150tl ile rocket league de çalışan gamepad almak istiyorum.
f310 un ergonomisi çok kötüBen F310 kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım üstelik. 150TL indirim kovalayabilir ya da güvenli bir 2.el sitesinden alabilirsin F310 gamepad. Ancak söylemem de fayda var, birkaç aydır RL oynamıyorum.
Zamanla alıştım ben.f310 un ergonomisi çok kötü
Şuan rocket league oyununda sorunsuzca kullanıyorum.Knk eskiden çalışıyordu gamepedim ama şuanda sadece rocket leaguede çalışmıyor. Şu anda rocket leaguede çalıştığına eminmisin ona göre Alıcam
EpicKnk peki steamdan mi oynuyorsun yoksa epic den mi?