Neler Yeni

Rodajdaki motoru 10 bin devirde sürmek

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Şikayetçi ol akıllansın yarın gider başkasına yapar aynısnı
Hiçbir şey olmaz kafaya takma. Karbüratörlü değil sonuçta enjeksiyonlu, cold start revving yapmakla normal kullanım arasında çok fark etmez.
Dümdüz gasp etmişler kardeş elin armut mu topluyordu o sıra git şikayetçi ol bişey çıkmaz belki ama akılları başlarına gelir. Neyse motora bişey olmaz enjeksiyonlu sonuçta. Okula da götürme bunların ne yapacağı belli olmaz zarar da verebilirler eşkiya kesilmişler.
Motoru sürmek isteyince vermedim onlarda anahtarı aldılar sonraki tenefüstede motoru almışlar zaten bunlar okulda bulunan grup halinde gezen amip beyinlililer var ya ondan

Enjeksiyonlu olması ne fayda sağlarda daha ben 4 5 6 vitese hiç çıkmamışım ilk defa çıktıkları gibi kesiciye girdi bloğa zarar geldi diye korkuyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Motoru sürmek isteyince vermedim onlarda anahtarı aldılar sonraki tenefüstede motoru almışlar zaten bunlar okulda bulunan grup halinde gezen amip beyinlililer var ya ondan

Enjeksiyonlu olması ne fayda sağlarda daha ben 4 5 6 vitese hiç çıkmamışım ilk defa çıktıkları gibi kesiciye girdi bloğa zarar geldi diye korkuyorum
Bloğa öyle bir kere kesiciye girdi diye zarar gelmez. Sorun yok için rahat olsun. Çok dert ediyorsan servise sorabilirsin.

BabaVoss7

80+ Silver
üşenmezsen şikayet et bu son yapışları olmaz. bi ceza sistemi olmadığından oluyor zaten böyle şeyler. ben olsam ağız burun dalmıştım. bana dokunamyan yılan bin yaşasın ama dokunursa ...:)

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
EmreE
Arkadaşlar motorum srk 125r daha cumartesi günü getirdik bayiden ve 28 km de bugün okula bu motorumla gittim rodajda olduğu için 5 6 bin devri geçmiyorum 6 bine ise bilerek yükseltmiyorum arada yanlışlıkla 6 bin oluyor neyse bugün elimden gelmeyen şeylerden ötürü ve yanlışlıkla motorum maymunların pardon sınıftakilerin eline düştü benim gelmem 15 dk sürdü ve bu 15 içerisinde yeni marş bastığım soğuk motorla gazlamişlar maymun arkadaş ben koşa koşa gelirken gözümün içine bakarak motoru 10 bin devire kadar getirdi birde pişkin pişkin 4.viyeste 80 gördüm dedi vitesleri ise 8 bin devirde atmış kısaca motor 15 dk baya zorlandı bunun zararı olurmu olursa ne kadar olur ben dikkat ederek kullanıyorum ama bir ahmaklığım yüzünden olan oldu sağlık olsun bir kereden çok da bir şey olmaz dedim ama sınıftaki diğer çocuklar sen artık rodaj yapma rodajın patladı motoruda hemen sat dediler de 15 dk da bunlar nasıl olabilir sizce cidden motora bir zararı olmuşmudur amacım da 10 15 bine geldiği zaman satmaktı bu km kere gelene kadar bir sıkıntı çıkartırmı
Bence bir şey olmaz rodajın amacı zaten her devire motoru alıştırmak ama eğer blokta falan bir sorun olursa o maymunun muz parasını elinden alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet
Kardeşim motora hiçbişey olmaz için rahat olsun.Her viteste sür rodajın düzgün olsun.Kendini de gasp ettirme .

leavemealone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
F.M.
Bir şey olmaz da dikkat et böyle dandiklere

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Bence bir şey olmaz rodajın amacı zaten her devire motoru alıştırmak ama eğer blokta falan bir sorun olursa o maymunun muz parasını elinden alabilirsin
Kardeşim motora hiçbişey olmaz için rahat olsun.Her viteste sür rodajın düzgün olsun.Kendini de gasp ettirme .
Bir şey olmaz da dikkat et böyle dandiklere
Motor rodajda ya nasıl bir şey olmadı bazı arkadaşlarda yüksek devirlere bi anca dıktığı için blokdaki çapakları toplamıştır o yağ o yüzden yağını değiştir dedi değiştirmeme gerek varmı
birde bazı arkadaşlar enjeksiyonlu olduğu için bir şey olmaz dedi motor rks srk 125r enjeksiyon nedir benim motorda varmı daha ben bilmiyorum

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
EmreE
Motor rodajda ya nasıl bir şey olmadı bazı arkadaşlarda yüksek devirlere bi anca dıktığı için blokdaki çapakları toplamıştır o yağ o yüzden yağını değiştir dedi değiştirmeme gerek varmı
birde bazı arkadaşlar enjeksiyonlu olduğu için bir şey olmaz dedi motor rks srk 125r enjeksiyon nedir benim motorda varmı daha ben bilmiyorum
Hiçbirşeyi yapma bırak bozulsun ödetirsin
Yağ değiştirme hakkında bilgim yok ama enjeksyon havayı ve yakıt karışımının miktarını ayarlıyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Sorun olursa motorda onların dolaylı yoldan sebep olduğu için parasını alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Paşadöner
aga dümdüz gasp etmişler gidip şikayetçi ol hem gasp etmekten hemde mala zarar vermeden ama önce wp ten vs. yaz senin yüzünden bozuldu flan ağzından bir şey çıkarıp ss al kanıtın da olsun yani sen daha iyi bilirsin motora kimse bir şey olamaz diyemez bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağ değiştirme hakkında bilgim yok ama enjeksyon havayı ve yakıt karışımının miktarını ayarlıyor
kimse ödemez kral bence

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Sorun olursa motorda onların dolaylı yoldan sebep olduğu için parasını alırsın
arkadaşlar parasını filan alamam vermez çünkü oralar çok karışık hemde baya zaten elimde olsa ben direkt o an dalardım cocuğa

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
EmreE
aga dümdüz gasp etmişler gidip şikayetçi ol hem gasp etmekten hemde mala zarar vermeden ama önce wp ten vs. yaz senin yüzünden bozuldu flan ağzından bir şey çıkarıp ss al kanıtın da olsun yani sen daha iyi bilirsin motora kimse bir şey olamaz diyemez bence

kimse ödemez kral bence
Eğer motorda bir sorun olursa hangi maymun daha rodajda bastıysa ondan sonra olmuştur yani inkar edemez onu bu adam kullanırken o sorun yoktu

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle

kimse ödemez kral bence
reis o cocuğu unutun tek diyebileceğim şey bu

Eğer motorda bir sorun olursa hangi maymun daha rodajda bastıysa ondan sonra olmuştur yani inkar edemez onu bu adam kullanırken o sorun yoktu
hocam çevremden hiç rodaj yapmadan basan bir iki kişi duydumda motorları 19 20 bin olmuş daha sıkıntı çıkartmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,063
Üyeler
169,058
Son üye
amötör
Top Bottom