Neler Yeni

Rodajdaki motoru 10 bin devirde sürmek

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Eagle
Şikayetçi ol akıllansın yarın gider başkasına yapar aynısnı
Hiçbir şey olmaz kafaya takma. Karbüratörlü değil sonuçta enjeksiyonlu, cold start revving yapmakla normal kullanım arasında çok fark etmez.
Dümdüz gasp etmişler kardeş elin armut mu topluyordu o sıra git şikayetçi ol bişey çıkmaz belki ama akılları başlarına gelir. Neyse motora bişey olmaz enjeksiyonlu sonuçta. Okula da götürme bunların ne yapacağı belli olmaz zarar da verebilirler eşkiya kesilmişler.
Motoru sürmek isteyince vermedim onlarda anahtarı aldılar sonraki tenefüstede motoru almışlar zaten bunlar okulda bulunan grup halinde gezen amip beyinlililer var ya ondan

Enjeksiyonlu olması ne fayda sağlarda daha ben 4 5 6 vitese hiç çıkmamışım ilk defa çıktıkları gibi kesiciye girdi bloğa zarar geldi diye korkuyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Motoru sürmek isteyince vermedim onlarda anahtarı aldılar sonraki tenefüstede motoru almışlar zaten bunlar okulda bulunan grup halinde gezen amip beyinlililer var ya ondan

Enjeksiyonlu olması ne fayda sağlarda daha ben 4 5 6 vitese hiç çıkmamışım ilk defa çıktıkları gibi kesiciye girdi bloğa zarar geldi diye korkuyorum
Bloğa öyle bir kere kesiciye girdi diye zarar gelmez. Sorun yok için rahat olsun. Çok dert ediyorsan servise sorabilirsin.

BabaVoss7

80+ Silver
üşenmezsen şikayet et bu son yapışları olmaz. bi ceza sistemi olmadığından oluyor zaten böyle şeyler. ben olsam ağız burun dalmıştım. bana dokunamyan yılan bin yaşasın ama dokunursa ...:)

Top Bottom