Çözüldü✓ ROG B850-F WİFİ DRİVER YOK

win11 için olanlar kurulmuyor mu?

Driver booster ile deneyin sonra tekrar kaldırırsınız. Yüklerken başka bir şeyler yüklemesini kabul etmeyin genelde yüklüyor izin verirsen.

Sürücü exe sine sağ tık yapıp uyumluluk modunda yüklemeyi dene olmadı aygıt yöneticisinden kurulum dosyalarından İnf dosyasını göster o da olmazsa w11 kur.

Win 10 ve Win 11 aynı mimariye sahip diye biliyorum. Win 11 için olan WiFi driverı da Win 10 da kurabiliyor olman lazım. Denedin mi hiç?
Denedim izin vermiyor.
Driver booster ile deneyin sonra tekrar kaldırırsınız. Yüklerken başka bir şeyler yüklemesini kabul etmeyin genelde yüklüyor izin verirsen.
Driver booster denemedim ama bakalım bi akşam ona ama hiç ihtimal vermiyorum.
MediaTek MT7925B22M Wi-Fi 7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir de en son realtek driverını indirmeyi deneyin
Hangi, realtek ses sürücüsü var sadece wifi mediatek
Sürücü exe sine sağ tık yapıp uyumluluk modunda yüklemeyi dene olmadı aygıt yöneticisinden kurulum dosyalarından İnf dosyasını göster o da olmazsa w11 kur.
Bunu denemedim akşam deneyebilirim. İlk çıktığından beri win11 kullanıyorum aslında dün bir oyunda ses driver problemi yaşadığım için win10 geri döndüm. Yalnız win 11 e göre çok hızlı bariz bir şekilde hoşuma gitti.

Denedim izin vermiyor.
Şimdi bir baktım MediaTek MT7925B22M Wi-Fi 7 modelini kullanmışlar win10 için driver bulamadım. Muhtemelen Win11 'e geçmen gerekecektir. Wifi 7 Win 11 ile destekli sadece. Üretici firma sürücü çıkarmamış olabilir yoksa Asus' un driver yüklemeyi unutacağını zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,776
Üyeler
183,334
Son üye
Avcı01
Geri