Neler Yeni

ROG G18 Cihazımı satışa koydum sizce fiyatı olmuş mu ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

YazılımKafa

80+ Silver

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Kesinlikle hocam, nit seviyesi önemli. 250 nit mesela bir arkadaşınki önermiyor, 300-350 üstüne bakmak lazım dedi? Sizce alt sınır ne olmalı sıkıntı yaşamamak için?
Eğer ucuz yollu bir şey alacaksan 250 yeterli, ev içinde perdeyi çeker rahat kullanırsın. Ama bence en az 450nit olmalı ekran. Aydınlık bir günde evin içinde perde açıkken kullanmak lazım. Ayrıca 10bit ekran olursa renk doygunluğu da çok iyi oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan oyun oynamıyorum. İnanmıyorsan zaten bu konu burda bitti. Durup sana yalan mı söylicem. Hadi iyi günler
Evet söylüyorsun. Çünkü internetteki testlerde 107W ı geçen cihaz yok. CPU nu 35W ile limitlemiş falan olman lazım dynamic boost gpu ya gitsin diye. Belgeli konuş diyorum. Görüşürüz.
Kartlar 1volt çekiyorlar maksimum. Voltaj limiti var. 100A x 1V = 100W yapıyor. Anlık da 110 falan görürsün maksimum.

s31ndler

80+
Eğer ucuz yollu bir şey alacaksan 250 yeterli, ev içinde perdeyi çeker rahat kullanırsın. Ama bence en az 450nit olmalı ekran. Aydınlık bir günde evin içinde perde açıkken kullanmak lazım. Ayrıca 10bit ekran olursa renk doygunluğu da çok iyi oluyor.

Evet söylüyorsun. Çünkü internetteki testlerde 107W ı geçen cihaz yok. CPU nu 35W ile limitlemiş falan olman lazım dynamic boost gpu ya gitsin diye. Belgeli konuş diyorum. Görüşürüz.
Kartlar 1volt çekiyorlar maksimum. Voltaj limiti var. 100A x 1V = 100W yapıyor. Anlık da 110 falan görürsün maksimum.
Güzel hareketti hocam, tebrik ederim.:cool: Doğru söylüyor adam. Belgeyle konuş, kanıtınla konuş diyor, hemen alınıyorsunuz.

ekrem imaro

80+ Bronze
Ayrıca övüp durduğun msi fhd "ips level" ekranı ile 2K 240Hz Nebula ekran çok da görmeden anlayabileceğin bir seviye değil :)
panel kalitesi fiyat farkını göz önüne alınca pek de önemi kalmıyor. profesyonel olarak renk vs. uğraşan biri zaten harici monitörle çalışır.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
panel kalitesi fiyat farkını göz önüne alınca pek de önemi kalmıyor. profesyonel olarak renk vs. uğraşan biri zaten harici monitörle çalışır.
Harici monitör ve laptop kullanıma biraz aykırı geliyor ama evet olabilir. Ayrıca profesyonel ekranla çok bi alakası da yok kastettiğimin, kötü "IPS level" panel kullanmak istemem. Hp victusun ekranından daha kötü bile olabilir paylaştığınız MSI, panel özelliklerinin olduğu bir link paylaşırsanız bakalım bir ekran seviyesine. Eminim pantone onaylı ekrandan daha kötü paneli ama ne seviyede onu bilemiyorum bende.

YazılımKafa

80+ Silver

Al sana kanıt. Bi halt bilmeden bana şov yapmaya çalışma. Daha ekran kartlarından haberin yok. Aklınca bana iş öğreniyorsun . Git büyüde gel.

100w ı geçmiyor diyorsun ya . Al sana 125 w oyunda.

Ekler

• 20240622_143347.png
    20240622_143347.png
    2 MB · Hit: 19

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Al sana kanıt. Bi halt bilmeden bana şov yapmaya çalışma. Daha ekran kartlarından haberin yok. Aklınca bana iş öğreniyorsun . Git büyüde gel.

100w ı geçmiyor diyorsun ya . Al sana 125 w oyunda.
Bu hangi oyun acaba?, ayarlarınız nedir ?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Zekkum

80+
Umarım vardır, çünkü bu kadar fhd ıps level övünce insanın çok da inanası gelmiyor.

:D Haklı çıkamayınca karşıyı aşağılamaya gitmen zaten tartışmayı kaybettiğin anlamına geliyor. Hayatta başarılar dilerim.

FHD IPS level övmedim. Sadece 4080 'li Laptop senin 5 para etmez 4070 'inden fiyat olarak 20 k altında ve seninkinin çok öteside boşunu başka yerde yap Liseli ergen.

Pazarlıkla 80-82 düşürmeyi düşünüyorum, yaşadığım yer tatil beldesi olduğu için yabancılar 100 euro farka çok bakmıyor O yüzden fiyatı o şekilde attım. Sence fiyat ne olmalı ?

Hocam yabancılara satacaksan Türklerin olduğu forumda konu açman mantıklı mı :d

Konuştukça kendisini rencide ediyor askfnafsp

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Hocam Strix G16 500 nit

YazılımKafa

80+ Silver
Cihazınız nedir test yaptığınız. Ayrıca Nvidia Alt+R den atarsanız voltajı da görebiliriz iyi olur. Watt değil de genel specleri görelim.
Daha kendimi yormayacağım. Yalancı dedin kanıtı gösterdim. Bu senin utancın. Ne halin varsa gör. Çok merak ediyorsan kendin araştırırsın.

Top Bottom