Zekkum
80+
Zekana şapka çıkarıyorum. İşlemciden düşüp ekran kartını yükseltmenin farkını anlatıyorum.
130FPS alıyor warzone da benim pc internetteki videolardan bakabilrisiniz, benim oynadığım bir oyun değil, sadece FH5 oynuyorum. Arkadaşın attığı MSI modelinde ise 145 fps alıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
Tabi o da NOS çalıştığı sürece
Cihazdaki adaptör cihazı beslemeye yetmediği için 1.5 - 2 saat içerisinde bataryanızı bitirerek performans kayıplarına yol açacak. Bunu neden kisme anlatmıyor acaba Kullanmadığınız, bilmediğiniz, kullanma kılavuzunu okumadan cihaz alırsanız gümlersiniz.MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.www.msi.com
Sürekli bataryadan yediği için güç altında. 2 yılın sonunda %50-60 ömürde bataryanız kalıyor, onun hakkında da bilgilendirmek isterim.
Ayrıca övüp durduğun msi fhd "ips level" ekranı ile 2K 240Hz Nebula ekran çok da görmeden anlayabileceğin bir seviye değil , umarım bir gün düzgün bir monitöre sahip olursun, gözlerine yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bedavaya aldım, tabi forumda beni bilmediğin için bu şekilde konuşuyorsun. Problem değil.
Elimde 5K Apple monitör ve yanında Samsung 2K 240 HZ Quantum Dot HDR 600 monitör var bilemedim hocam sanırım senin laptop bütçesi kadar yapıyor bu ikisi. Senin gibi beleşçilerin kendi parasıyla alamayacağı seviyede oyuncaklar bunlar.