MSI NB VECTOR 16 HX A13VHG-495TR I7-13700HX 16GB DDR5 RTX4080 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ 144Hz W11 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
ikinci el alacağıma sıfır taksitle bunu alırım. sen diyeceksin benimki daha iyi falan ama ikinci el.
İnşallah alırsın bu cihazı, sanırım şu sıralar istediğin bir pc. Sık görüyorum seni.
Fakat benim cihazım 18 inç 2.5K ekranı var ekranı hatta nebula ekran olarak geçiyor 500nit paralaklıkta aynı klasmanda değiller. 67K ya açıkçası ben omen alırdım daha iyi özelliklerde hatta.
istediğim bir pc değil başkasıyla karıştırdın sanırım. girdiğin fiyat çok absürt,90k verecek biri sıfıra yönelir. kendi malını biraz fazla övüyorsun gibime geldi.
Başta fiyat farkı istediler ama mahkemeyi kazanan benim, nereye istiyorlar, sorunun sebebi onlar.
böyle mesaj attılar falan. çok düşürdüler seviyeyi. Sonrasında tabi yapacak bir şeyleri kalmadı.
Ben ürünümü iade etmiyorum. Mahkeme kararıyla misli olan cihaz değişimini talep ediyorum dedim falan, neyse konudan çok çıkmamak lazım. Ceza alıp duruyorum forumda
Başta fiyat farkı istediler ama mahkemeyi kazanan benim, nereye istiyorlar, sorunun sebebi onlar. Alıntıyı görüntüle
böyle mesaj attılar falan. çok düşürdüler seviyeyi. Sonrasında tabi yapacak bir şeyleri kalmadı.
Ben ürünümü iade etmiyorum. Mahkeme kararıyla misli olan cihaz değişimini talep ediyorum dedim falan, neyse konudan çok çıkmamak lazım. Ceza alıp duruyorum forumda
14900hx li versiyonunda işlemci gücü olarak fark yok, hatta o versiyonda işlemci güç limiti de var. Benim işlemcim 157W kadar çekebiliyor hatta üstüne çıkıyor. Ama o modelde 120 ye kilitlenmiş durumda, bu yüzden daha düşük performans bile veriyor diyebiliriz. Faizsiz 12 taksitle kısmını görmedim link atar mısın hangi bankaymış o merak ettim.
Benchmarks of the CPUs classified to be used in laptops. This chart compares CPUs designed for laptop is made using thousands of PerformanceTest benchmark results and is updated daily.
MSI NB VECTOR 16 HX A13VHG-495TR I7-13700HX 16GB DDR5 RTX4080 12GB 1TB SSD 16.0 FHD+ 144Hz W11 ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
ikinci el alacağıma sıfır taksitle bunu alırım. sen diyeceksin benimki daha iyi falan ama ikinci el.
Hocam ne kusur vardı, ben de Teknorya satıcısını görüyorum ama ordan almıycam, Hepsiburada satıcılı bakıyorum hep, 3-5 fazla vereyim başım ağrımasın yeter ki