Neler Yeni

ROG G18 Cihazımı satışa koydum sizce fiyatı olmuş mu ?

YazılımKafa

80+ Silver
Ürün kusurlu çıktı, kabul etmediler sorunu falan bi ton uğraştım. Bende 3060 zephyrus vardı normalde sonra bu cihazla değiştiler.
Değiştiler derken nasıl oldu? Fiyat farkı falan

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

ikinci el alacağıma sıfır taksitle bunu alırım. sen diyeceksin benimki daha iyi falan ama ikinci el.
İnşallah alırsın bu cihazı, sanırım şu sıralar istediğin bir pc. Sık görüyorum seni.
Fakat benim cihazım 18 inç 2.5K ekranı var ekranı hatta nebula ekran olarak geçiyor 500nit paralaklıkta aynı klasmanda değiller. 67K ya açıkçası ben omen alırdım daha iyi özelliklerde hatta.

Örümcek Adam

80+ Bronze
istediğim bir pc değil başkasıyla karıştırdın sanırım. girdiğin fiyat çok absürt,90k verecek biri sıfıra yönelir. kendi malını biraz fazla övüyorsun gibime geldi.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Değiştiler derken nasıl oldu? Fiyat farkı falan
Başta fiyat farkı istediler ama mahkemeyi kazanan benim, nereye istiyorlar, sorunun sebebi onlar.
1718997376002.png

böyle mesaj attılar falan. çok düşürdüler seviyeyi. Sonrasında tabi yapacak bir şeyleri kalmadı.

Ben ürünümü iade etmiyorum. Mahkeme kararıyla misli olan cihaz değişimini talep ediyorum dedim falan, neyse konudan çok çıkmamak lazım. Ceza alıp duruyorum forumda :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi malını biraz fazla övüyorsun gibime geldi.
Övmüyorum birazcık bakıp gel diye tenkit ediyorum. https://www.epey.com/laptop/karsila...8-g814ji-n6108_msi-vector-16-hx-a13vhg-495tr/

Örümcek Adam

80+ Bronze
bol şans,umarım istediğin fiyata satabilirsin.

YazılımKafa

80+ Silver
Başta fiyat farkı istediler ama mahkemeyi kazanan benim, nereye istiyorlar, sorunun sebebi onlar.
Alıntıyı görüntüle
böyle mesaj attılar falan. çok düşürdüler seviyeyi. Sonrasında tabi yapacak bir şeyleri kalmadı.

Ben ürünümü iade etmiyorum. Mahkeme kararıyla misli olan cihaz değişimini talep ediyorum dedim falan, neyse konudan çok çıkmamak lazım. Ceza alıp duruyorum forumda :D

Övmüyorum birazcık bakıp gel diye tenkit ediyorum. https://www.epey.com/laptop/karsila...8-g814ji-n6108_msi-vector-16-hx-a13vhg-495tr/
Demek ordan alınmazmış. Benim anlamadığım nasıl bu kadar üst seviye bir ürünle değiştiler? Arada ciddi fiyat farkı vardır. İyi kar ettin diyebiliriz

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Zekkum

80+

Asus ROG Strix G18 G814JI i9-13980HX RTX4070 64 RAM 18" WQXGA​

90k Fiyat koydum sahibinden de.​

Piyasaya genel olarak bakıp fiyatı koydum. 1yıl 7 ay garantili cihaz için iyi fiyat gibi geldi, ama foruma sormadan da olmaz. Bir göz atın istedim.

Link yüzünden reklam uyarısı almışım :D

Hocam hepsiburada.com 90k 'dan satıyor sıfırını zaten :d

Hocam hepsiburada.com 90k 'dan satıyor sıfırını zaten :d
RTX 4080 Ekran kartlı modeli hemde bu ahahahah

Hocam sadece 32 GB Ram farkı var sizinkiyle arasında.

Çok mantıksız sizinkinin fiyatı.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,312
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
14900hx li versiyonunda işlemci gücü olarak fark yok, hatta o versiyonda işlemci güç limiti de var. Benim işlemcim 157W kadar çekebiliyor hatta üstüne çıkıyor. Ama o modelde 120 ye kilitlenmiş durumda, bu yüzden daha düşük performans bile veriyor diyebiliriz. Faizsiz 12 taksitle kısmını görmedim link atar mısın hangi bankaymış o merak ettim.

Buradan bakabilirsiniz fark olmadığına.

Sanırım bahsettiğin ürün bu ama satıcı teknorya, hiç iyi bir firma değil benim tecrübelerime göre. Hiç değil :D

32GB ramin de 3500tl olduğunu varsayarsak aslında ek pazarlıkla 7-8K ucuza alabilecek bence güzel fiyat gibi bilemedim.
Hocam 14900HX'le skorlar aynı gibi

ikinci el alacağıma sıfır taksitle bunu alırım. sen diyeceksin benimki daha iyi falan ama ikinci el.
Hocam bunun işlemcisi daha güçsüz tabi, onu da düşünmek lazım, he sıfır olsun taştan olsun orası ayrı

Ürün kusurlu çıktı, kabul etmediler sorunu falan bi ton uğraştım. Bende 3060 zephyrus vardı normalde sonra bu cihazla değiştiler.
Hocam ne kusur vardı, ben de Teknorya satıcısını görüyorum ama ordan almıycam, Hepsiburada satıcılı bakıyorum hep, 3-5 fazla vereyim başım ağrımasın yeter ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,384
Üyeler
161,848
Son üye
kaptancusto
Top Bottom