Neler Yeni

ROG STRIX B560-F GAMING WIFI Aura Sync Çalışmıyor

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Arkadaşın bilgisayarında bu anakart var temmuz da aldı ilk günden beri aura sync çalışmıyor asus'un programıyla falan denedik bios ayarı yaptık yine çalışmıyor bilgisi olan kullanan arkadaşlarımız var mı

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşın bilgisayarında bu anakart var temmuz da aldı ilk günden beri aura sync çalışmıyor asus'un programıyla falan denedik bios ayarı yaptık yine çalışmıyor bilgisi olan kullanan arkadaşlarımız var mı
Kontrol için gerekli bağlantı kablosu takılı değildir belki kullanma kılavuzuna bir bakın

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla kullanım klavuzunda bununla alakalı bişey göremedim yada ben mal görmedi :)

Shaco

80+ Bronze

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Kontrol için gerekli bağlantı kablosu takılı değildir belki kullanma kılavuzuna bir bakın
şu işaretlediğim kısım herhangi bi kablo falan yok sanırım burası için internette de anakartla alakalı video falan bulamadım

Ekler

• Screenshot 2022-11-24 at 13-18-02 ROG STRIX B560-F GAMING WIFI - Google Arama.png
    Screenshot 2022-11-24 at 13-18-02 ROG STRIX B560-F GAMING WIFI - Google Arama.png
    529.8 KB · Hit: 33

Shaco

80+ Bronze
şu işaretlediğim kısım herhangi bi kablo falan yok sanırım burası için internette de anakartla alakalı video falan bulamadım
Üstte ki uygulamayı kurun. B550'deki gibi değilmiş az önce kontrol ettim.Kablo diğer bileşenleri senkronize kullanmak için gerekiyor.

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Üstte ki uygulamayı kurun.B550'de ki gibiyse eğer 560'da o kısımda renk değişmiyor. Ekran vs yok daha doğrusu.
Üstte ki uygulamayı kurun.B550'de ki gibiyse eğer 560'da o kısımda renk değişmiyor. Ekran vs yok daha doğrusu.
o uygulama ile denedim herhangi değişen bişey olmadı resimde işaretlediğim kısım da hiç ışık yok bizde yanmıyor hiç

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Aynen bende arkadaşın attığı programı kullanıyorum onlarda olmazsa kontrol için gerekli kablo takılı değil

Shaco

80+ Bronze
Armoury Crate uygulaması için aydınlatma sekmesiydi sanırım orada kontrol edebileceğiniz parçalar görünüyor eğer işaretli değilse aktif olmaz.Aura Sync pc de kuruluyken Armoury Crate kuruyorsanız çakışıyor olabilir.

Bu videoda ki gibi mi ?

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Aynen bende arkadaşın attığı programı kullanıyorum onlarda olmazsa kontrol için gerekli kablo takılı değil
nasıl bi kablo olması lazım bi bakayım
Armoury Crate uygulaması için aydınlatma sekmesiydi sanırım orada kontrol edebileceğiniz parçalar görünüyor eğer işaretli değilse aktif olmaz.Aura Sync pc de kuruluyken Armoury Crate kuruyorsanız çakışıyor olabilir.
yok aura sync kurulu değil armoury crate var şu an sadece anakartı görüyor seçim falan yapabiliyoruz ama ışık yanmıyor ne yaptıysak

Shaco

80+ Bronze
Bozuk olması dışında aklıma tek seçenek geliyor o da kapatacak şekilde koruyucu sticker falan mı var :D Kartın o kısmı niye çalışmaz ki anlam veremedim her şey doğruysa.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
nasıl bi kablo olması lazım bi bakayım

yok aura sync kurulu değil armoury crate var şu an sadece anakartı görüyor seçim falan yapabiliyoruz ama ışık yanmıyor ne yaptıysak
Valla ben montaj yaparken kasada ne var ne yok bütün kabloları bağladım Anakarta tek bir kablo boşta kaldı oda sıvı soğtucunun ekstra kablosu

omer4297

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Bayrak
Bozuk olması dışında aklıma tek seçenek geliyor o da kapatacak şekilde koruyucu sticker falan mı var :D Kartın o kısmı niye çalışmaz ki anlam veremedim her şey doğruysa.
kutudan farklı bi kablo falan da çıkmadı takabileceğimiz anlam veremedik bizde servise yollamayı düşünüyoruz da başka anakart yok pc de lazım yazılımcı olduğu için sürekli kullanıyor napacaz bulamadık valla :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi de xmp açınca sistem de kilitlenme oluyor nadir de olsa komple donuyor sistem yeniden başlatana kadar düzelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom