Kontrol için gerekli bağlantı kablosu takılı değildir belki kullanma kılavuzuna bir bakınArkadaşın bilgisayarında bu anakart var temmuz da aldı ilk günden beri aura sync çalışmıyor asus'un programıyla falan denedik bios ayarı yaptık yine çalışmıyor bilgisi olan kullanan arkadaşlarımız var mı
şu işaretlediğim kısım herhangi bi kablo falan yok sanırım burası için internette de anakartla alakalı video falan bulamadımKontrol için gerekli bağlantı kablosu takılı değildir belki kullanma kılavuzuna bir bakın
Üstte ki uygulamayı kurun. B550'deki gibi değilmiş az önce kontrol ettim.Kablo diğer bileşenleri senkronize kullanmak için gerekiyor.şu işaretlediğim kısım herhangi bi kablo falan yok sanırım burası için internette de anakartla alakalı video falan bulamadım
Üstte ki uygulamayı kurun.B550'de ki gibiyse eğer 560'da o kısımda renk değişmiyor. Ekran vs yok daha doğrusu.
o uygulama ile denedim herhangi değişen bişey olmadı resimde işaretlediğim kısım da hiç ışık yok bizde yanmıyor hiçÜstte ki uygulamayı kurun.B550'de ki gibiyse eğer 560'da o kısımda renk değişmiyor. Ekran vs yok daha doğrusu.
nasıl bi kablo olması lazım bi bakayımAynen bende arkadaşın attığı programı kullanıyorum onlarda olmazsa kontrol için gerekli kablo takılı değil
yok aura sync kurulu değil armoury crate var şu an sadece anakartı görüyor seçim falan yapabiliyoruz ama ışık yanmıyor ne yaptıysakArmoury Crate uygulaması için aydınlatma sekmesiydi sanırım orada kontrol edebileceğiniz parçalar görünüyor eğer işaretli değilse aktif olmaz.Aura Sync pc de kuruluyken Armoury Crate kuruyorsanız çakışıyor olabilir.
Valla ben montaj yaparken kasada ne var ne yok bütün kabloları bağladım Anakarta tek bir kablo boşta kaldı oda sıvı soğtucunun ekstra kablosunasıl bi kablo olması lazım bi bakayım
yok aura sync kurulu değil armoury crate var şu an sadece anakartı görüyor seçim falan yapabiliyoruz ama ışık yanmıyor ne yaptıysak
kutudan farklı bi kablo falan da çıkmadı takabileceğimiz anlam veremedik bizde servise yollamayı düşünüyoruz da başka anakart yok pc de lazım yazılımcı olduğu için sürekli kullanıyor napacaz bulamadık vallaBozuk olması dışında aklıma tek seçenek geliyor o da kapatacak şekilde koruyucu sticker falan mı varKartın o kısmı niye çalışmaz ki anlam veremedim her şey doğruysa.