ROG STRIX G18 i9 13980HX RTX4080'li laptop satılıp masaüstüne geçilir mi?

Laptopun parasını sadece kasaya versem 5070ti ve 7800X3D sistem toplayabilirim bu sistemlerde ortalama olarak benim laptop kadar performans veriyor zaten bir yanlışım varsa düzeltin
Yani öyle aşırı bir fps farkı olmaz laptop iyyse kulan

Hocam bu cihazı zamanında mecburen aldım masaüstü sistem için yeterli koşullarım yoktu şimdi masaüstüne geçeyim diyorum fakat bu cihazın değerine alacağım sistemin bu cihaza benzer performans vermesinden korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hocam pişman olursunuz laptop kadar rahat bir cihaz yok cihazınız zaten aşırı güçlü isterseniz birtane de monitör alırsınız yanına

Selamünaleyküm herkese hayırlı akşamlar, elimde ASUS'un ROG STRIX G18 laptopu var.

RTX 4080 (175W)
i9 13980HX.
1 TB SSD.
32 GB DDR5 4800 RAM.

Cihazda herhangi bir çizik, hasar vs. yok, bakımı yeni yapıldı.

Bu cihazı satıp masaüstü sisteme geçilir mi? Bu cihazın ne kadar değeri var, ona göre masaüstü dizmeyi planlıyorum.
2. Ele düşünce laptop macbook olmadığı sürece ciddi değer kaybına uğruyor. Şahsen bir tane monitör alırım daha büyük ekranla keyif sürerim.

Yani öyle aşırı bir fps farkı olmaz laptop iyyse kulan
Ben performans artsın diye masaüstü geçecektim fakat fark olmadığı için vazgeçtim kullanmaya devam edecem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pişman olursunuz laptop kadar rahat bir cihaz yok cihazınız zaten aşırı güçlü isterseniz birtane de monitör alırsınız yanına
Aynen hocam bende öyle yapıcam

Ben performans artsın diye masaüstü geçecektim fakat fark olmadığı için vazgeçtim kullanmaya devam edecem

O zaman alın monitör hem rahatta olur monitör için konu açarsanız etiketleyebilirsiniz aktif olursam yardımcı olurum

Fazla fark olmaz bende de g16 vardı arızalanınca masaüstüne geçtim keşke tekrar laptop alsaydım

2. Ele düşünce laptop macbook olmadığı sürece ciddi değer kaybına uğruyor. Şahsen bir tane monitör alırım daha büyük ekranla keyif sürerim.
Değerinden ziyade pek alıcısı olmuyor hocam çok niş bir kitleye ulaşabilir bu tarz ürünler bende dediğiniz gibi monitör alıcam masaüstüne geçmenin bana bi avantajı yokmuş ne yazık ki

O zaman alın monitör hem rahatta olur monitör için konu açarsanız etiketleyebilirsiniz aktif olursam yardımcı olurum
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Fazla fark olmaz bende de g16 vardı arızalanınca masaüstüne geçtim keşke tekrar laptop alsaydım
Geçmiş olsun hocam laptop baya bi ayrıcalık oluyor zaten bana göre masaüstüne göre daha avantajlı (Devasa render projeleri yapmıyorsan)

Satış için aklınızdaki fiyat nedir hocam ?

Geri