Neler Yeni

ROG STRIX VS GAMİNG X

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yani isterse ASUS da onun kadar büyük bir model yapabilir.

Ne kadar büyükse tabi akıllarını kullanan marka daha çok teknoloji sigdirabilir.

Bence ASUS 4000 serisinde MSI suprim gibi büyük model uretip ondan daha iyisini yapabilir.

Çünkü ASUS o Suprim e nazaran daha küçük.

Birde bana dalga geçer gibi 🤣 bu işareti atıyorlar.
Kendi cahilliklerine gülüyorlar galiba.
Bu kadar fazla kişi sana o işareti atıyorsa demek ki belki cahil olan sensindir, Burada resmen Asus dünyanın en iyi kart üreticisi gibi bir şey söyledin ve model bile belirtmedin.

1632772956173.jpeg

Bak bu bir Asus kart mesela, bu çok mu iyi gözüküyor?

babapro21

80+ Bronze
ASUS kartlarda her ama her zaman MSI kartlar’a göre daha iyi bellek markası kullanıldığına dair herhangi bir kaynağın var mı? Asus fanboyusun uydurmasyon bilgiler veriyorsun. Ayrıca Micron bellekler veya Hynix bellekler Samsung belleklere göre daha fazla ısınıyor diye bir şey yok bu yüzden kart daha fazla ısınıyor veya ısınmıyor diyemezsin bunun üstünden. Ayrıca benim attığım grafikte VRAM sıcaklığı değil çekirdek sıcaklığı gösteriliyor ve hem Asus hemde MSI kartta aynı 6600 XT çekirdeği var ve MSI daha soğuk ve bunun sadece çekirdek ile ilgisi var PCB’nin üstündeki başka şeyler ile alakası yok sadece ve sadece çekirdek ile alakası var yani kısacası MSI daha iyi ve dediğin her şey boş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Asus daha iyi kartlar üretiyor diye bir şey yok. MSI Lightning 2080 Ti, Asus Dual 2080 Ti’dan daha iyi mesela. Asus’un reklam bölümünde mi çalışıyorsun bilmiyorum ama insanları yanlış yönlendirmeyi kes

Adam diyor ki Asus daha iyi bellek markası kullanıyor ama ne kaynak var ne bişey var üreticiler ellerinde hangi bellek markasının belleği varsa onu koyar yani rastgele, adam diyor ki Asus en iyi kart üreticisi. Oysa ki MSI Lightning Z 2080 Ti, Asus Dual 2080 Ti’dan daha iyi mesela. Neresinden tutsan yanlış bilgi
ASUS dual diyorsun.
Asus Rog Strix diyorum ben sen ne diyorsun.
Birde ben daha iyi olduğunu O.C potansiyellerine göre.
Ve MSİ daha soğuk kaldığı için daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
MSİ in soğutması daha iyi ASUS tan o yuzden böyle.
Ve Samsung bellekler (Samsung) olunca daha az ısınıyor.
Bir araştır bak.

Ve ASUS RTX serilerinde MSI dan daha iyi.
Ve eğer Vram lerden tut slikon kalitesine kadar daha bir sürü farklılıklar olabiliyorlar.

Öyle olsaydı bütün Ekran Kartları aynı O.C kararlılığını verebilirdi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
ASUS dual diyorsun.
Asus Rog Strix diyorum ben sen ne diyorsun.
Birde ben daha iyi olduğunu O.C potansiyellerine göre.
Ve MSİ daha soğuk kaldığı için daha iyi olduğu anlamına gelmiyor.
MSİ in soğutması daha iyi ASUS tan o yuzden böyle.
Ve Samsung bellekler (Samsung) olunca daha az ısınıyor.
Bir araştır bak.

Ve ASUS RTX serilerinde MSI dan daha iyi.
Ve eğer Vram lerden tut slikon kalitesine kadar daha bir sürü farklılıklar olabiliyorlar.

Öyle olsaydı bütün Ekran Kartları aynı O.C kararlılığını verebilirdi.
Şimdi bize Asus’un her ama her kartta daha iyi silikona sahip olduğuna dair kanıt atıyorsun. Lafla peynir gemisi yürümez. Ayrıca Samsung belleklerin Hynix veya Micron belleklere göre daha az ısındığına dair de kaynak at.

babapro21

80+ Bronze
Bu kadar fazla kişi sana o işareti atıyorsa demek ki belki cahil olan sensindir, Burada resmen Asus dünyanın en iyi kart üreticisi gibi bir şey söyledin ve model bile belirtmedin.

Alıntıyı görüntüle
Bak bu bir Asus kart mesela, bu çok mu iyi gözüküyor?
Bak ben ASUS un görüntüsüne göre en iyi demedim.
Eğer öyle olsaydı Ya MSİ ya PNY ya da Zootac derdim.

Ben orada yazmayı unutmuşum ASUS RTX serilerinde en iyi Ekran Kartı nı üretiyor.

Ve benim yazdığım bilgiler doğru.
3-4 kişi "Doğru değil" diye işaretlerse benim soylediklerim kesin yanlış oluyor anlamına gelmiyor.

Yani o yüzden o bilgi eksikliğini kendinizde arayın.

Birde ben MSI kullanıyorum.
ASUS un reklamını da fanboylugunu da yapmıyorum.

İleride değiştirecem insallah.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
RTX 3000 serisi ekran kartlarında tüm firmalar arasından en kötü termal pedleri koyan firma Gigabyte, üstelik 3000 serisinin GDDR6X kullanan kartları bellek tarafında aşırı fazla ısınıyor, Gigabyte'ın kafası bi tık güzel 3000 serisinde batırdı. Tek iyi yani tasarım
Sence rev.2 yada evo falan yani yenilenmiş model gelirmi

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sence rev.2 yada evo falan yani yenilenmiş model gelirmi
Sanmıyorum. Termal pedlerin kötü olması genel olarak mining performansını etkiliyor ve gigabyte’ın sadece kartları daha iyi mining yapabilsin diye daha kaliteli termal pedlere para harcayacağını sanmıyorum

Ben orada yazmayı unutmuşum ASUS RTX serilerinde en iyi Ekran Kartı nı üretiyor.
Şimdi bize Asus’un her ama her kartta daha iyi silikona sahip olduğuna dair kanıt atıyorsun. Lafla peynir gemisi yürümez. Ayrıca Samsung belleklerin Hynix veya Micron belleklere göre daha az ısındığına dair de kaynak at.

En iyi RTX 3090 Modeli Galax Hall of fame bu makalede okuyabileceğin üzere, Rog Strix değil. @babapro21

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Bak ben ASUS un görüntüsüne göre en iyi demedim.
Eğer öyle olsaydı Ya MSİ ya PNY ya da Zootac derdim.

Ve benim yazdığım bilgiler doğru.
3-4 kişi "Doğru değil" diye işaretlerse benim soylediklerim kesin yanlış oluyor anlamına gelmiyor.

Yani o yüzden o bilgi eksikliğini kendinizde arayın.

Birde ben MSI kullanıyorum.
ASUS un reklamını da fanboylugunu da yapmıyorum.

İleride değiştirecem insallah.
knk öyle bir şey yok nvidia dan sadece rtx 3070 chip alıyorlar üreticiler kendi pcb lerine basıyorlar. Farklılıklar bobin, vrm, kondansatör ve soğutucuda kullanılan yapılar farklılık gösteriyor en iyi chip asus'a gidecek diye bir şey yok!

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Sanmıyorum. Termal pedlerin kötü olması genel olarak mining performansını etkiliyor ve gigabyte’ın sadece kartları daha iyi mining yapabilsin diye daha kaliteli termal pedlere para harcayacağını sanmıyorum

En iyi RTX 3090 Modeli Galax Hall of fame bu makalede okuyabileceğin üzere, Rog Strix değil. @babapro21
Hof hep kraldır reis :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Hof hep kraldır reis :D
Hall Of Fame’ın olayı zaten bilerek elle seçilmiş en iyi çipi koymaları, HOF gibi silikonu elle seçilmiş bir kart varken insanların nasıl Rog Strix’in en iyisi olmasını savunması komik

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Hall Of Fame’ın olayı zaten bilerek elle seçilmiş en iyi çipi koymaları, HOF gibi silikonu elle seçilmiş bir kart varken insanların nasıl Rog Strix’in en iyisi olmasını savunması komik
Tasarımı efso soğutması efso OC si efso ben bu karta bayılıyom ya :D rog strix yanında pek iyi kalmıyor

babapro21

80+ Bronze

Kardeşim bu OverClock u uzmanlar yapıyor.
Bu testi ASUS a yapsa daha fazla OverClock performansı verir.

Ve o konuda haklısın Samsung bellekler daha az ısınıyor diye bir şey bulamadım.

Ama sanki bir yerde gördüm ama hatırlamıyorum.

Ama en çok OverClock Samsung ve micro ya yapılabiliyor.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ekran kartında tablet mi var?
Tablet değil de ekran var, dokunmatik değil ama ekran var.

Kardeşim bu OverClock u uzmanlar yapıyor.
Bu testi ASUS a yapsa daha fazla OverClock performansı verir.
İşte sen Asus ile yaptıkları zaman daha fazla performans vereceğini nerden biliyorsun? Bak yukarıda attığım makaleye overclock uzmanları GALAX marka kart ile dünya rekoru kırmışlar. Asus kart ile değil.

Top Bottom