1 tane 3090 için bile fazla gelebilir bu psu aynı şekilde bende rüyamda anca görürüm benim aldığım sistemin yarısından daha fazla psu'nun fiyatıGenellikle en yuksek sistemlerde kullaniyolar ben bu psu yu anca ruyamda gorurum rtx3090 icin bire bir
bende adam ciddi ciddi soruyor zannediyorum meğer troll müşKonu troll. Başlığı "ROG Thor 1200W Güç Kaynağını Nasıl Patlatabilirim?" olarak değiştir. 3000 TL'den fazla verdikten sonra kolay kolay patlamaz.
şimdi düşümdümde rüyamda bile zor görürüm1 tane 3090 için bile fazla gelebilir bu psu aynı şekilde bende rüyamda anca görürüm benim aldığım sistemin yarısından daha fazla psu'nun fiyatı
bende adam ciddi ciddi soruyor zannediyorum meğer troll müş
4 koruma varValla patlayacagını hiç sanmam 3.5K psu içinde 1ton koruma vardır
Patlayacak en son psulardan bence4 koruma var
4 koruma bence bu fiyata az. 8 korumalı 850w gold core reactor varken önermem.Fiyatinin hakkini verirmi
Gorusleriniz nedir?
Yani bozulma ihtimali varmi bu psu nun
Asus ROG-THOR-1200P 1200W 80 Plus Platinum 135mm Full Modüler Gaming (Oyuncu) Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Patlayacak en son psulardan bence
Alırsan torunlarına hayırlı olsun taş gibi PSU ları varFiyatinin hakkini verirmi
Gorusleriniz nedir?
Yani bozulma ihtimali varmi bu psu nun
Asus ROG-THOR-1200P 1200W 80 Plus Platinum 135mm Full Modüler Gaming (Oyuncu) Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Patlayabilir. Sadece 3090 ile kullanacaksanız buna gerek yok. Daha çok koruması olan modeller var.Genellikle en yuksek sistemlerde kullaniyolar ben bu psu yu anca ruyamda gorurum rtx3090 icin bire bir