Fiyatları bilmiyorum ama telefon ve ps5 ten güzel para kalır. Elektronik sigara getirme hakkın varsa onlarda iyi iş yapar (ya da puf). Elektronik sigara vs getirirsen ilk müşterin benimSelamlar şuan romanyadayım. Pazar günü döneceğim.
Buradan ne alıp Türkiyede satarsam kar yaparım? Elektronik sigara, elektronik vb. Fikirlerinize açığım
2.el temiz telefon ps5 pc felan getirSelamlar şuan romanyadayım. Pazar günü döneceğim.
Buradan ne alıp Türkiyede satarsam kar yaparım? Elektronik sigara, elektronik vb. Fikirlerinize açığım
Alayım sana o zaman burada varsaFiyatları bilmiyorum ama telefon ve ps5 ten güzel para kalır. Elektronik sigara getirme hakkın varsa onlarda iyi iş yapar (ya da puf). Elektronik sigara vs getirirsen ilk müşterin benim![]()
2.el temiz telefon ps5 pc felan getir
2. El ps5 olabilir aslında. Telefon olarak ne hızlı satılır sizcetelefon olabilir
iphone 11 ve üstüAlayım sana o zaman burada varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2. El ps5 olabilir aslında. Telefon olarak ne hızlı satılır sizce
Glocalzone diye uygulama var kanka güvenir misin bilmem ama sistemi şöyle calisiyor yurtdisindan urun getirtmek isteyen kisi ürün ilanı koyuyor sen onu getirebilirsen paranı alıyorsun kârlı bir iş mi onu da hiç denemedim ama söyliyeyim dedimSelamlar şuan romanyadayım. Pazar günü döneceğim.
Sağol kankam bilmiyorum platformlara çok güvenemiyorum aslında hem alan hem satan için iyi gözüküyor ama ısınamadım o platformaGlocalzone diye uygulama var kanka güvenir misin bilmem ama sistemi şöyle calisiyor yurtdisindan urun getirtmek isteyen kisi ürün ilanı koyuyor sen onu getirebilirsen paranı alıyorsun kârlı bir iş mi onu da hiç denemedim ama söyliyeyim dedim
xioamiler hızlı gider gibiAlayım sana o zaman burada varsa
Airpods pro alırsan alırım senden uygun fiyat olursaAlayım sana o zaman burada varsa
Vozol 10bin getir her türlü satarAraba al satı olmaz sanki kanka
Elektonik sigarada vozol un sıfır nikotinlisi TR de satılmıyormuş acaba ondan mı getirsem bilemedim.