Ğ Fedaisi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 195
- İsim
- Adolf Hitler
Şaka bir yana aslında maksimum kas kazanmaya çalışıyorum önemli olan estetik yerine vücudu maksimum doldurmak ve güçlenmek bir nevi gökalaf gibi olmak istiyorum tabii bunun için ilaç kullanmak gerek ama 2 yıl naturalden sonra karar veririm ama dediğim gibi hedefimi anlatabilmişimdir ağır sağlamdan 2 tane program var sizce hangisi daha iyi olur? Linkleri koydum yoksa pl veya 5x5 mi yapayım ayrıyeten şu program iyidir diyorsanız oda olur tavsiyelerinizi bekliyorum.
Join SWOLE Hipertrofi Programı series by Ağırsağlam Fitness
SWOLE Hipertrofi Programı: 7 haftalık döngülerle kas kütlenizi artırın! Eksik bölgeniz kalmasın: Ön plana çıkarmak istediğiniz kas gruplarına özel antrenman periyotlamaları! Antrenman ve beslenme programları: Gün gün, hafta hafta bu planı takip ederek istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız...
superpeer.com
Join Powerlifting Development Programı series by Ağırsağlam Fitness
Yeni Ağırsağlam Powerlifting Development Programı ile hızlıca güçlenin ve kas geliştirin! 8 haftalık döngülerle aylarca, hatta yıllarca uygulayabileceğiniz bu sistem: tekniklerinizi geliştirecek, antrenman becerinizi artıracak, vücudunuzu geliştirecek ve hızlıca güçleneceksiniz! Paket İçeriği...
superpeer.com