Router hakkında bilgi almak istiyorum

Reaksiyon skoru
18
Başlıkta da dediğim gibi routerler hakkında genel bilgi almak istiyorum evinde fiber 5g internet var ancak modemin konumu çok kötü yerde sadece oturma odası ve salonu kapsıyor yatak odalaraına vesayre internet neredeyse hiç çekmiyor bende çözüm olarak router almayı planlıyorum bütçem 250 tl civarlarında bu nedenle en iyi tercih mi router 4A ama aklıma takılan şu modeme routeri taktığımda modemde internet vermeye devam eder mi? yoksa tüm kablosuz ağ artık routerle mi sağlanır ?

Tenda ac5 v3 önerim.İsterseniz Fiber Modeminizde Kablosuz Olarak dağıtım yapabilir.İsterseniz Modem ile Router'a kablo bağlarsanız Modemin Wi-Fi'nı kapatıp ROUTER'ın Wi-Fi sini kullanırsınız.

Tenda ac5 v3 önerim.İsterseniz Fiber Modeminizde Kablosuz Olarak dağıtım yapabilir.İsterseniz Modem ile Router'a kablo bağlarsanız Modemin Wi-Fi'nı kapatıp ROUTER'ın Wi-Fi sini kullanırsınız.
Router u ethernet kablosuyla modeme bağlayacağım ama aklıma takılan konu şu bağladıktan sonra modem kablosuz olarak internet dağıtmaya devam eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Router u ethernet kablosuyla modeme bağlayacağım ama aklıma takılan konu şu bağladıktan sonra modem kablosuz olarak internet dağıtmaya devam eder mi?
Router la birlikte

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Router la birlikte
Evet hocam devam eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1