Router mi daha iyi kablosuz iletir interneti yoksa menzil uzatici mi

he hiç denemedim modem tarzı genişletici ama modem destekliyorsa olur router olarak kullanamazsınız sadece o ayrı bu destekliyor mesela nasıl çalıştığını bilmiyorum da videosu vardır kabloya gerek duymadan çalışır
Riske girmiyim genişletici ne alayım Max 1400

router'a bir tane kablo bağlamadan router çalışmaz istediğini sor çalışmaz diyecek kablo şart
Su şekil hocam bu arkadas dedigim HUAWEI BE3 WiFi 7 Router kullaniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim alacağım router kablo çekme imkanım yok çalışmaz mı
Bana da bir arkadaş kendisi HUAWEI BE3 WiFi 7 Router kullaniyor ve kablosuz şekilde bağlandığını söyledi ve bu cihazın pro modelinde ise router olmasına rağmen kablosuz bağlanma seçeneği var

Ekler

• Screenshot_20250903_162952_Chrome.webp
    Screenshot_20250903_162952_Chrome.webp
    55.7 KB · Hit: 12
Bundan alsam oluyor mu bunda menzil güçlendirici diyor ben bu güçlendiriciden kablo cekicem bilgisayara

Hocam bu cihaz 5g sanırım menzil genişletmesi nasıldır 1alt katta dedigim gibi anlattım durumu zaten indirme hızları yükselir mi kararsız bağlantı sorunu olur mu?

Bundan alsam oluyor mu bunda menzil güçlendirici diyor ben bu güçlendiriciden kablo cekicem bilgisayara
Bu kaliteli cihaz mi ucuz da hemde 5g ping değerleri falan nasıl olur ?

Su şekil hocam bu arkadas dedigim HUAWEI BE3 WiFi 7 Router kullaniyor

Bana da bir arkadaş kendisi HUAWEI BE3 WiFi 7 Router kullaniyor ve kablosuz şekilde bağlandığını söyledi ve bu cihazın pro modelinde ise router olmasına rağmen kablosuz bağlanma seçeneği var
router olarak dediğiniz için ben kablo şart dedim eğer menzil genişletici özelliği varsa kullanırsınız tabi ama baktım ben öyle bir özelliği göremedim ayrıca kullanıcı yorumları iyi değil çekimi kötü yazanlar fazlaca huawei falan almayın zaten boş

router olarak dediğiniz için ben kablo şart dedim eğer menzil genişletici özelliği varsa kullanırsınız tabi ama baktım ben öyle bir özelliği göremedim ayrıca kullanıcı yorumları iyi değil çekimi kötü yazanlar fazlaca huawei falan almayın zaten boş
Uste atığım nasıl ondan bilgisayara kablo cekebilirmiyim

Hocam bu cihaz 5g sanırım menzil genişletmesi nasıldır 1alt katta dedigim gibi anlattım durumu zaten indirme hızları yükselir mi kararsız bağlantı sorunu olur mu?

Bu kaliteli cihaz mi ucuz da hemde 5g ping değerleri falan nasıl olur ?
abi kullanmadım ben ikisini de ama kullanıcı yorumları genelde olumlu hız kaybı yaşamadan kullanıyorlar fiyata göre tercih senin ikisi de iş yapar

evet çekebilirsin LAN portu var bunda

abi kullanmadım ben ikisini de ama kullanıcı yorumları genelde olumlu hız kaybı yaşamadan kullanıyorlar fiyata göre tercih senin ikisi de iş yapar

evet çekebilirsin LAN portu var bunda
Sınırı yok değil mi 5gde max şu kadar diye ?

Merhaba HUAWEI BE3 WiFi 7 Router almayı düşünüyorum üst Ana wifi tam Üst katımda aynı odada yani tam ustumde diyebiliriz anq wifi routere wifi ethernet kablosu takamicam biraz uzun mesele sizce interneti nasıl yayar yoksa bu fiyata router değil de menzil uzatici mi almalıyım ana wifim 1000megabit ben 400+ dowland alsam ping olmasa yeterli olur benim için sizin önerebileceğiniz cihaz vesaire varmi ?
menzil arttırıcı adı üstünde menzil arttırıyo sadece :)

Re 305 hocam

menzil arttırıcı adı üstünde menzil arttırıyo sadece :)
Menzil arttırması onemli de reis anladık da kayıp önemli benim wifi 1000megabit bana o cihazla 450 500 600 veya 350 400 500 + dowland gelse tamamdir daha ne yani doğaldır ama bana 10dk 30megabit 20dk 5megabit oyunda kararsız ping sorunları sıkıntı

Hocam router menzil genişletici olarak da mi kullanıyor

Re 305 hocam

Menzil arttırması onemli de reis anladık da kayıp önemli benim wifi 1000megabit bana o cihazla 450 500 600 veya 350 400 500 + dowland gelse tamamdir daha ne yani doğaldır ama bana 10dk 30megabit 20dk 5megabit oyunda kararsız ping sorunları sıkıntı

5 ghz de max 867 mbps destekliyor 2.4 ghz de 300 mbps

Re 305 hocam

hayır her router desteklemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx