Çözüldü✓ Royal Kludge Kendi Sitesinden Alışveriş Etmek ?

Lunchx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Merhaba iyi günler, RK61 model klavyeyi alacağım ve banggood Amazon gibi aracı sitelere baktım fakat banggood olduğum ülkede şehrime gönderemiyor Amazon da da pahalı bir tık fakat kargo vesaire çok yüksek fiyatlara çıkıyor bende kendi sitesinden baktım ve indirim konu vesaire uygun bir fiyata geliyor fakat garanti iade gibi durumları nasıl olur hiçbir fikrim yok RK nin kendl sitesinden alışveriş yapanlar yardımcı olur ise sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lutfen yardimci olabilecek birisi yokmu.

Merhaba iyi günler, RK61 model klavyeyi alacağım ve banggood Amazon gibi aracı sitelere baktım fakat banggood olduğum ülkede şehrime gönderemiyor Amazon da da pahalı bir tık fakat kargo vesaire çok yüksek fiyatlara çıkıyor bende kendi sitesinden baktım ve indirim konu vesaire uygun bir fiyata geliyor fakat garanti iade gibi durumları nasıl olur hiçbir fikrim yok RK nin kendl sitesinden alışveriş yapanlar yardımcı olur ise sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lutfen yardimci olabilecek birisi yokmu.
Hocam inceledim kendi sitesini fakat türkiyeye gönderim yok sanırım.

sizin için mantıklı aslında kendi sitesinden alışveriş yapmak fakat diğer konular hakkıdna bilgi sahibi değilim.
Anladim hocam cok tesekkur ederim, ekte attigim resimde vergi orani gözukuyor satin alimi yaptiktan sonra extra bir vergi ucreti alinir mi sizce ?
1682192754583.png

Biz AliExpress üzerinden vergi ödeyip aldığımızda ek vergi çıkmıyor büyük ihtimal size de çıkma
Peki hocam cevabiniz icin cok tesekkur ederim cumartesi gunu aldim direkt daha fazla beklemeden hayirlisi elime ulasir insallah sorunsuz.