Bunu gerçekten yapabiliriz bence. Hoşuma gitti.Ya da ilk önce rozeti veriyor gibi yapsınlar sonra vermesinler. Modlar bir süre o adamı izlesin sonra yine vermesinler.
Bilmiyor muydun? Konusu dönüyor arada. Her üyeyi takip ediyoruz diye bir kelime söylemediler ama yüksek uyarı puanı olan üyeleri izlediklerini söylediler.
Hayır, fakat kuralları çok aştığımı sanmıyorum. Elbette göz yumdukları olmuş olabilir ama ben çoğunlukla dikkat etmeye çalışıyorum.Bilmiyor muydun? Konusu dönüyor arada. Her üyeyi takip ediyoruz diye bir kelime söylemediler ama yüksek uyarı puanı olan üyeleri izlediklerini söylediler.
Neyi izliyorlar?Yazdığımız mesajları mı?Bilmiyor muydun? Konusu dönüyor arada. Her üyeyi takip ediyoruz diye bir kelime söylemediler ama yüksek uyarı puanı olan üyeleri izlediklerini söylediler.
Verdiğin fikirden bi' gram bir şey anlamadım.Ya da ilk önce rozeti veriyor gibi yapsınlar sonra vermesinler. Modlar bir süre o adamı izlesin sonra yine vermesinler.
Bir süredir denemeler yaptığımız "Rozetler" eklentisi beta olacak şekilde aktiftir. Bu rozetlerle birlikte çeşitli durumlara özel olarak rozetler verilecektir. Şu an için 20'den fazla en iyi cevap ödülüne sahip kullanıcılara otomatik bir rozet tanımlandı. İlerleyen zamanlarda bu rozetlere yenileri eklenecek tabii ki. Şu an için otomatik olarak veriliyor, bazı özel rozetler de olacak. Gördüğünüz eksik çevirileri ve hataları lütfen bildiriniz, herkese iyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Detayına inmedim. Tahminimce Mesajlara bakıyorlar. Bakacakları başka bir şey yok zaten .Neyi izliyorlar?Yazdığımız mesajları mı?
Troll rozeti istiyorsun galiba. Haşa.Abi bana rozet versene
Senin dediğin yolu pratikte anlattım.Verdiğin fikirden bi' gram bir şey anlamadım.
İyi hoş da normal kullanıcılardan ayıran bir özelliği olmalı. Heralde "Dil ile termal macun sürebilme" yeteneği vardı. Buna göre bir rozet olabilir.Hocam kandese özel rozet gelecek mi ?
Adam Adam işte cesaret, işte feraset, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık.Evet bir tek beni seviyor o yüzden beni koydu.
Uzun zaman önce herkes kandes pp sine sahipti. Şimdi kimsede yok.İyi hoş da normal kullanıcılardan ayıran bir özelliği olmalı. Heralde "Dil ile termal macun sürebilme" yeteneği vardı. Buna göre bir rozet olabilir.