TahaCel
80+ Gold
Dahası
Ne rozetlerri var sadece en iyi cevap rozetimi
Belediye çalışıyor ,güzel olmuş
Forumun ilk haftası 10-12Bin arası kişi forum'a üye oldu. Hepsine verecek olsa kıyamet kopar. İlk haftadan beri aktif olanlara verirse verir.
Belli bir reaksiyon veya mesaj sayısının üstüne geçenlere eklenmeli tabii ki de forumda ilk gün hesap açıp kaybolanlar çok fazla var. Bunun için Örnek veriyorum 30 mart a kadar üye olup 3 bin reaksiyon ya da 5 bin mesaj üstü olanlara verilsin gibisinden.Forum açıldığı gün üye olup bir daha forumun yüzüne bakmayan kişilere ne demeli...
Helal olsun ne diyeyim. 5 dakika oldu olmadı yapıp atmış..
Uğraştırdı biraz ama elim hızlıdır.Helal olsun ne diyeyim. 5 dakika oldu olmadı yapıp atmış..
Direk mesaj ile değil son zamanlardaki aktifliğine bakılmalı. Son zamanlarda kaç kere foruma girmiş, Kaç saat forumda durmuş, Son zamanlarda kaç mesaj yazmış tarzı bilgilere bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor. O yüzden çok sıkıntı olmaz.Belli bir reaksiyon veya mesaj sayısının üstüne geçenlere eklenmeli tabii ki de forumda ilk gün hesap açıp kaybolanlar çok fazla var. Bunun için Örnek veriyorum 30 mart a kadar üye olup 3 bin reaksiyon ya da 5 bin mesaj üstü olanlara verilsin gibisinden.
Bana vererek başlayabilirsin abi,Yıla göre gelecek olanlar aktif üyelere gelebilir sadece. Son zamanlarda en azından 1 kere girenlere. Yoksa en az 20-30 bin üyeye bir anda verirsem sabahı göremeyiz
Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor.
Ya da ilk önce rozeti veriyor gibi yapsınlar sonra vermesinler. Modlar bir süre o adamı izlesin sonra yine vermesinler.Direk mesaj ile değil son zamanlardaki aktifliğine bakılmalı. Son zamanlarda kaç kere foruma girmiş, Kaç saat forumda durmuş, Son zamanlarda kaç mesaj yazmış tarzı bilgilere bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor. O yüzden çok sıkıntı olmaz.