"Rozetler" Eklentisi Aktif!

Belediye çalışıyor ,güzel olmuş
hayaldigercekoldu.jpg

Forumun ilk haftası 10-12Bin arası kişi forum'a üye oldu. Hepsine verecek olsa kıyamet kopar. İlk haftadan beri aktif olanlara verirse verir.
Forum açıldığı gün üye olup bir daha forumun yüzüne bakmayan kişilere ne demeli...
Belli bir reaksiyon veya mesaj sayısının üstüne geçenlere eklenmeli tabii ki de forumda ilk gün hesap açıp kaybolanlar çok fazla var. Bunun için Örnek veriyorum 30 mart a kadar üye olup 3 bin reaksiyon ya da 5 bin mesaj üstü olanlara verilsin gibisinden.

Facebook da bolca olan özellik. En azından farklılık olur.

Belli bir reaksiyon veya mesaj sayısının üstüne geçenlere eklenmeli tabii ki de forumda ilk gün hesap açıp kaybolanlar çok fazla var. Bunun için Örnek veriyorum 30 mart a kadar üye olup 3 bin reaksiyon ya da 5 bin mesaj üstü olanlara verilsin gibisinden.
Direk mesaj ile değil son zamanlardaki aktifliğine bakılmalı. Son zamanlarda kaç kere foruma girmiş, Kaç saat forumda durmuş, Son zamanlarda kaç mesaj yazmış tarzı bilgilere bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor. O yüzden çok sıkıntı olmaz.

Hayırlı olsun. Kişilerin en çok mesaj yazdığı kategorilerle alakalı da rozet gelebilir.

Ben kurucu rozeti istiyom

Yıla göre gelecek olanlar aktif üyelere gelebilir sadece. Son zamanlarda en azından 1 kere girenlere. Yoksa en az 20-30 bin üyeye bir anda verirsem sabahı göremeyiz :D
Bana vererek başlayabilirsin abi,
şaka bir yana anket konusu açarsın orada oy verenlere verebilirsin belki, hani bi fikir.

Direk mesaj ile değil son zamanlardaki aktifliğine bakılmalı. Son zamanlarda kaç kere foruma girmiş, Kaç saat forumda durmuş, Son zamanlarda kaç mesaj yazmış tarzı bilgilere bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Zaten yönetim bir çok kişiyi de gizliden gizliye izliyor. O yüzden çok sıkıntı olmaz.
Ya da ilk önce rozeti veriyor gibi yapsınlar sonra vermesinler. Modlar bir süre o adamı izlesin sonra yine vermesinler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri