Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 2060 Aldım, Test edilmiş ekran kartı geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
3 gün önce Asus dual Rtx 2060 aldım ve elime ulaştı fakat ürünü açtığımda 1 mouse pad hediyesi karşıladı ve bir not vardı notta ürün sadece test amaçlı açıldığını görüntü almak için kartı kullandıklarını yazmışlar. Bu durum pek hoşuma gitmedi ve şüpheliyim acaba farklı bir durumda mı kullanıldı die şüpheliyim yani bu ekran kartını bir kenara koymak yerine satmaları normal mi ekran kartını nın daha önce kullanılmadığını nasıl anlarım?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sıfır diye almadın mı sen? Test amaçlı takıldıysa artık 2. eldir o ürün ve bu dolandırıcılığa giriyor. Direkt olarak iade et.

şahin doğan

80+ Platinum
Test amaçlı açıldıysa bile ürün artık 2. el. Sorun çıkarsa biz test ettik vs bile derler. İade et direk.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır diye almadın mı sen? Test amaçlı takıldıysa artık 2. eldir o ürün ve bu dolandırıcılığa giriyor. Direkt olarak iade et.
Abi haklısın ama iade etsem aynı kartı aynı fiyata alamam indirimle 5200 e aldım ve şuan 6k 6800 civarında yani test edildiğini anlayabileceğim bir durum var mıdır?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

kırmızışarapp

80+ Silver
Nereden aldın ? 0 parası verip 2.el almışsın. İade et.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Abi haklısın ama iade etsem aynı kartı aynı fiyata alamam indirimle 5200 e aldım ve şuan 6k 6800 civarında yani test edildiğini anlayabileceğim bir durum var mıdır?
Anlayamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
emirhanyavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Test amaçlı açıldıysa bile ürün artık 2. el. Sorun çıkarsa biz test ettik vs bile derler. İade et direk.
Abi haklısın ama iade etsem aynı kartı aynı fiyata alamam indirimle 5200 e aldım ve şuan 6k 6800 civarında yani test edildiğini anlayabileceğim bir durum var mıdır? Yoksa iade ederim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Abi haklısın ama iade etsem aynı kartı aynı fiyata alamam indirimle 5200 e aldım ve şuan 6k 6800 civarında yani test edildiğini anlayabileceğim bir durum var mıdır? Yoksa iade ederim
İade edip RX 6600 alabilirsin veya iade etmeyip kullanabilirsin

Onurology

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Onur Topcu
3 gün önce Asus dual Rtx 2060 aldım ve elime ulaştı fakat ürünü açtığımda 1 mouse pad hediyesi karşıladı ve bir not vardı notta ürün sadece test amaçlı açıldığını görüntü almak için kartı kullandıklarını yazmışlar. Bu durum pek hoşuma gitmedi ve şüpheliyim acaba farklı bir durumda mı kullanıldı die şüpheliyim yani bu ekran kartını bir kenara koymak yerine satmaları normal mi ekran kartını nın daha önce kullanılmadığını nasıl anlarım?
Nerden aldın biz de bilelim ona göre davranırız.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Berk
konudan bağımsız olarak, bak işte indiirim adı altında belki iade edilmiş, belki sorunlu, belki coin whinelı ekran kartı satıyorlar yazık ya sıfır diye alıyorsun test amaçlı takılmıştır ne demek lan? özür dilerim argo için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,588
Üyeler
159,177
Son üye
mfc3090
Top Bottom