Neler Yeni

Çözüldü✓ RTX 2060 Aldım, Test edilmiş ekran kartı geldi

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Nereden aldın reis bizde temkinli olalım

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,802
İsim
Kerem Çavuş
sahibindende hala 2060 dual dolu kutusu açılmamış abdullah abinin hazır sistemiyle gelen kart 4.5 - 5k ya rahat bulunabiliyor onlardan birini al 1200 lira cebine kalır ayrıca kartı iade edin 2.el kart yollamışlar :)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Serdar BULUT
İade edin hocam. Aldığınız fiyatta indirimli falan değil. Ben 0 kutusu açılmamış 2060'ı 5700'e gördüm.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,405
İsim
.
3 gün önce Asus dual Rtx 2060 aldım ve elime ulaştı fakat ürünü açtığımda 1 mouse pad hediyesi karşıladı ve bir not vardı notta ürün sadece test amaçlı açıldığını görüntü almak için kartı kullandıklarını yazmışlar. Bu durum pek hoşuma gitmedi ve şüpheliyim acaba farklı bir durumda mı kullanıldı die şüpheliyim yani bu ekran kartını bir kenara koymak yerine satmaları normal mi ekran kartını nın daha önce kullanılmadığını nasıl anlarım?
bas iadeyi

Satriani

80+ Silver
Test amaçlı ürünü açmak diye bi' şey olmaz, zaten tüm bu ürünler son paketlemeden önce mutlaka kontrolden geçer ki paket açıldıktan sonra herhangi oluşan hatada fabrikasyon olup yine aynısı veya muadili ile değişim gerektirir. Denemek için açtık asla bi' mazeret değil, ben olsam isterse 2000tl ucuza alayım kesin iade ederim. Çünkü elektronikte bu fiyat farkları büyük değil ama donanımın nasıl ve ne için kullanıldığı paradan daha önemlidir.

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
3 gün önce Asus dual Rtx 2060 aldım ve elime ulaştı fakat ürünü açtığımda 1 mouse pad hediyesi karşıladı ve bir not vardı notta ürün sadece test amaçlı açıldığını görüntü almak için kartı kullandıklarını yazmışlar. Bu durum pek hoşuma gitmedi ve şüpheliyim acaba farklı bir durumda mı kullanıldı die şüpheliyim yani bu ekran kartını bir kenara koymak yerine satmaları normal mi ekran kartını nın daha önce kullanılmadığını nasıl anlarım?
iade et

İade et

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
iade üründür muhtemelen sana gönderilen ben iade ederdim 6k ya şuan elini atsan 6700xt 3060 ti 2.el

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Ahmet Hakan
Daha 2 gün önce sadece 2 günlüğüne toplamda 4 test yaptığım bir kartı 3750 liraya sattım. Yaptığım testler sadece Furmark testleriydi. Perşembe elime ulaştı. Cumartesi ve pazar günü 2 farklı kasada furmark testleri yapıldı. Sırf kutusunu açtığımdan ve dolaylı 2. ele düştüğünden 3 yıl garantili kartı 3750ye sattım. Var sen düşün artık "test edilmiş" karta 6100 lira vermeyi.

Ayrıca resmi satış yapan birisi kartı test için falan açmaz. Ya iade ürün satmışlardır ya da ağır koşullarda yorulmuş bir kartı yenileyip sana göndermişlerdir.

Top Bottom