rtx 2060 coilwhine sorunu

sacamalıkla ne alaksı var ortada sorun varsa cozumu bu her garantı servısı bunu sorun olarak gormeyebılıyor ayrıca garantı bunu yapacak dıye bır sey yok ses cıkartıyor performansa etkısı yok dıyıp gerı yollanabılıyor
bunların dısında baska yontemın varsa buyur soyle sorunu ortadan kaldıralım
hocam bakın bu arkadaşda olmuş benim gönderceğim teknik servis kabul olmamış kartın içini filan açmışlar geri göndermişler

sacamalıkla ne alaksı var ortada sorun varsa cozumu bu her garantı servısı bunu sorun olarak gormeyebılıyor ayrıca garantı bunu yapacak dıye bır sey yok ses cıkartıyor performansa etkısı yok dıyıp gerı yollanabılıyor
bunların dısında baska yontemın varsa buyur soyle sorunu ortadan kaldıralım
Coil whine garanti kapsamına giriyor dostum.

Coil whine garanti kapsamına giriyor dostum.
aynen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bakın bu arkadaşda olmuş benim gönderceğim teknik servis kabul olmamış kartın içini filan açmışlar geri göndermişler
ekran kartın bumu yazan degerlerı fln

Ekler

• Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    119.9 KB · Hit: 34
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    295.8 KB · Hit: 37
Ekran Görüntüsü (35).png

ayarlara gelıp voltaj kontrolu acı ve voltaj takıbını acı tıkleyıp kaydedr mısın
sonra msı afterburner yenıden baslayacak ustekı degerı degıstırebıelcegız

Alıntıyı görüntüle
ayarlara gelıp voltaj kontrolu acı ve voltaj takıbını acı tıkleyıp kaydedr mısın
hocam voltaj filan değiştiriyoruz sıkıntı çıkmasın

Alıntıyı görüntüle
sadece mhz düşürsek olmaz mı

voltaj arttırmyacagız dusurcez gıdım gıdım dusurup performansı dusurmeden ne kadar dusurebılıyoruz onu gorecegız ses cok degısım olmazsa mhz dusurmek gerekecek umarım oraya kadar gıtmeyız de cozerız

voltaj arttırmyacagız dusurcez gıdım gıdım dusurup performansı dusurmeden ne kadar dusurebılıyoruz onu gorecegız ses cok degısım olmazsa mhz dusurmek gerekecek umarım oraya kadar gıtmeyız de cozerız
hocam bi sıkıntı çıkmaz yani yanmasın kart

sadece mhz düşürsek olmaz mı
olur ama utopyada 1710 mu 1680 mı mhz dıyor bılmıyrum senınde oyle mı bunu voltaj degıstırmeden -50 veay -100 yap bakalım oyuna gır test et

hocam bi sıkıntı çıkmaz yani yanmasın kart
voltaj azaltmadan yanması ıle alaksı yok cok voltaj arttırırsan olacabılecek durum bu bız bunun tam tersını yapıyoruz ısı da dusuecek boylece

olur ama utopyada 1710 mu 1680 mı mhz dıyor bılmıyrum senınde oyle mı bunu voltaj degıstırmeden -50 veay -100 yap bakalım oyuna gır test et

voltaj azaltmadan yanması ıle alaksı yok cok voltaj arttırırsan olacabılecek durum bu bız bunun tam tersını yapıyoruz ısı da dusuecek boylece
bu karta ılk undervolt yapanlardansın cogunlukla ınternette bununla alaklı brısey gormedım rog strıx undervolt yapan
dedıgım gıbı garantıyle konus komple cozerlerde daha ıyı olur stok ayarlarda kullanırsın

tamam hocam dediğini yaptım şimdi core clock mu düşüriyim

kaç mhz olduğunu nerden anlıyabilirim

Geri